Erdoğan canlı yayında böyle azarladı

Canlı yayında Mustafa Karaalioğlu'nun sorularını cevaplandıran Başbakan Erdoğan, Cemaatle ilgili bir soruya "Bak bir daha şu Cemaat ifadesini de kullanmayın. Örgüt var. Niye korkuyorsun. Bir hareket olamaz" dedi.

 Erdoğan canlı yayında böyle azarladı
 Başbakan Erdoğan, Kanal 24'te yayınlanan 'Başbakan Erdoğan özel' yayınında, gündemle ilgili soruları cevapladı. Erdoğan, kendisine "Cemaat"le ilgili soru soran Mustafa Karaalioğlu'nu parmağını sallayarak "Cemaat deme, örgüt de, neden örgüt demiyorsun" diye azarladı.
Erdoğan'ın bu beklenmedik çıkışı üzerine Karaalioğlu Cemaat için "Hareket" sözünü kullanamaya kalktı ama Başbakan Erdoğan bu sefer de ısrarla "Cemaat" kelimesi yerine "Örgüt" kelimesini kullanmasını istedi.

İşte Başbakan Erdoğan'ın o sözleri;

"Bak bir defa şu Cemaat ifadesini kullanma. Örgüt var. Niye korkuyorsun. Örgüt var. Bir hareket olamaz. Örgüt var. Cemaat de diyemezsin..."

"TAHLİYELER İÇİN KİMSE BİZE TEŞEKKÜR ETMEDİ"

Başbakan Erdoğan, ilginç bir de itirafta bulundu. Erdoğan, Ergenekon'dan tahliye olanların getirdikleri düzenlemeler nedeniyle tahliye olduğunu ama hiçbirisinin AK Parti Hükümetine teşekkür etmediğini söyledi:

"Bu cezaevlerinde 10 yılı bile bulan insanlar var. Bunu hiç olmazsa 5 yıla indirelim dedik. Bunu hükümet olarak biz yaptık. Türkiye'de bireysel başvuru hakkını kim getirdi bizim iktidarımız getirdi. Şuanda çıkanların yani bireysel başvurudan çıkanların hiç birinin AK Parti hükümetine teşekkürünü duymadım. Önemli değil biz insani görevimizi yaptık. İşte 5 yılın altında olduğu halde Sayın Başbuğ, böylece çıkmış oldu."

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2014, 12:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209