DERİNCE SAADET GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ.

Saadet Partisi Derince ilçe Başkan vekili İbrahim ŞENMEMİŞ Haftalık olağan toplantısında ERBAKAN HAFTASI ilgili değerlendirmelerde bulundu.

DERİNCE SAADET GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ.
HABERİN GALERİSİ
Saadet Derince

Saadet Derince

 ERBAKAN; ÖRNEK BİR ŞAHSİYETTİR.
SP Derince ilçe başkan vekili İbrahim ŞENMEMİŞ, ERBAKAN haftası münasebetiyle yapmış olduğu açıklamada, ERBAKAN Türkiye’nin yetiştirmiş olduğu en büyük ilim ve fikir aynı zamanda  siyasi bir dehası idi. Hem dahi bir siyasetçi ve karizmatik bir liderdi diyen başkan ŞENMEMİŞ, O tek başına da kalsa mücadele adamıydı, yapısında asla pes etmek yılmak yoktur, hep mücadele vardır.
ERBAKAN; HEP SİYONİZMİN VE SÖMÜRÜNÜN KARŞISINDAYDI 
Başkan ŞENMEMİŞ Siyonizmi dünyaya tanıtan ve dünya genelinde vermiş olduğu ekonomik siyasi ve akademik konferanslarla 6,5 milyar insanlığın Siyonizm tarafından nasıl sömürüldüğünü ve buna mukabil alınması gereken önlemleri anlatan bir şahsiyetti. ŞENMEMİŞ, ömrünü Siyonizm ile mücadelede geçiren HAMAS lideri Halid MEŞAL’in de buyurduğu gibi biz siyonizmi ERBAKAN’dan öğrendik demesi olayın boyutunu gözler önüne sermektedir.
İSLAM DÜNYASI CİHADI ERBAKAN’DAN ÖĞRENDİ
Başkan ŞENMEMİŞ, dünya Müslümanlarının genelinde bilinen Müslümanlığın islamın 5 şartıyla sadece namaz kılmak oruç tutmak, namaz kılmaktan ibarettir, cihadın sadece nefisle yapılması gerektiği gibi yanlış algıları da ortadan kaldıran bir liderdi. O aynı zamanda bir cihad eriydi.
Başkan ŞENMEMİŞ bizler Milli Görüşçüler olarak O’nun Siyaseti Allah rızası için yaptığına biz ve tüm insanlık şahittir diyen Başkan ŞENMEMİŞ, ERBAKAN cihadı asmak ve kesmek gibi anlatan ortaçağ kafalarına da cihadın en büyük bir insan sevgisi olduğunu anlattı. ERBAKAN, cihadı asmak kesmek değil Allah’ı anlatmak ve keşfetmek için uğraş verdi. Merhum liderimiz ‘namaz dinin direği cihad ise zirvesidir’ sözü hafızalarımızda canlanmaktadır.
ERBAKAN; YOL GÖSTERİCİYDİ.
Başkan ŞENMEMİŞ, ERBAKAN, muhalefet değil yol göstericiydi. Bir şeyin yanlış olduğunu söylediği zaman mutlaka nasıl yapılması gerektiğini söylerdi. Amacı her zaman iyiyi ve doğruyu anlatmak yaşamak ve yaşatmaktı diyen İlçe başkanı ŞENMEMİŞ Kim olursa olsun zulmedenin karşısında dimdik dururdu. ERBAKAN, ömrünü ezilen insanlığın kurtuluşuna atamıştı. 
ERBAKAN ŞEFKAT VE MERHAMET SAHİBİ
TEBLİĞCİ BİR LİDERDİ.
Başkan ŞENMEMİŞ, Milli Görüş lideri Merhum ERBAKAN’ın siyasi hayatı boyunca rakiplerine ve muhaliflerine asla intikamcı bir yaklaşımı olmamıştır. O hep kendisine yanlış yapanlara zulüm yapanlara asla intikamcı yaklaşmamıştır. Hatta 28 şubat post modern darbeyi yapanlara bile asla cezadan yana değil onlar bilmiyorlar bilselerdi bunları yapmazlardı diyecek kadar merhamet sahibi bir liderdi diyen başkan ŞENMEMİŞ, Merhum Liderimiz ERBAKAN, bunları yapanlara anlatmak lazım diyor yani tebliğ etmek lazım yaptıklarının siyonizme hizmet ettiklerini bilmiyorlar diyor. Başkan şenmemiş O islamın bir merhamet dini olduğunu anlatıyordu. İslama hizmetin siyasetle de yapılabileceğini, makam ve mevki sahibi olduktan sonra da kul hakkına riayet edilmesi gerektiğini anlatan ve Refah Partisi döneminde belediyelerin efsane hizmetlerinin temelinde tüm belediyelerin kapısında “Rüşvet alanda verende lanetlenmiştir”  tabelalarının asılması suretiyle yolsuzlukla olan mücadelesinin en büyük örneğini oluşturmaktadır. 
ERBAKAN TÜRKİYE AŞIĞI , MİLLİ VE MANEVİ  
KALKINMA MODİLİYDİ.
Başkan ŞENMEMİŞ, sözlerini şöyle sürdürdü, ERBAKAN gençlik döneminde de dünyanın sayılı dehası olmasına rağmen kendi bilgi ve birikimini ülkesi için kullanmak istemesi ve Türkiye’de siyasete girmesi onun ülkesine ve milletine olan bağlılığını göstermesi açısından çok mühimdir. Erbakan siyonizmin bütün sömürü damarlarını çok iyi bilir, teşhis ve tedavilerini de anlatan ERBAKAN, ülkenin kurtulması için üretim ve ağır sanayi hamlelerini başlattı. Ülkenin kurtuluş reçetesini hayata geçirmişti diyen Başkan ŞENMEMİŞ, Merhum Erbakan kurmuş olduğu bütün siyasi partilerin tüzüklerinde Önce Ahlak ve Maneviyat diyerek Maneviyata vermiş olduğu önemi bir kez daha gözler önüne sermiş oldu. Başkan ŞENMEMİŞ manevi kalkınma olmadan maddi kalkınmanın hiçbir işe yaramayacağını tam aksine teknolojik olarak gelişmiş olan ülkeler baktığımız zaman bu ülke vatandaşlarının sosyal ekonomik kültürel ve ahlaki olarak yok olmaya doğru gitmekte olduğunu görüyoruz.
Başkan ŞENMEMİŞ, Merhum ERBAKAN’ın hükümet ortağı olduğu dönemlerde efsane hizmetlere imza atılarak o dönemlerde Hükümetin büyük ortağı karşı çıkmasına rağmen Kıbrıs barış harekatı gerçekleştirilmiş, sözde değil icraatla imanlı bir neslin yetişmesi için imam hatip okulları açılmış, Türkiye İKÖ teşkilatına üye olmuş, hiç kimsenin hayal bile edemeyeceği ağır sanayi hamleleri gerçekleştirilmiş, dünyaya yön verecek olan D-8’leri kurmuştur. Gümüş motor fabrikası kurularak bugünkü ilk yerli pancar motor fabrikası kurulmuş. Türkiye’nin bir çok kentinde fabrika temelleri atılmış ancak gelen hükümetlerin ilk icraatları bu temelleri kapatmak olmuştur. Merhum ERBAKAN döneminde işçi, memur, emekli, dul ve yetimlere %300 lere varan oranlarda maaş zamları yapıldı. 
İlçe başkanı ŞENMEMİŞ, bizler tüm teşkilat mensupları olarak Merhum Erbakan hocamızın malıyla ve canıyla mücahit olduğuna cihat ettiğine şahidiz. Mekanı cennet olsun. Allah rahmetiyle muamele etsin. (Amin) diyoruz.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209