Demirtaş ve Davutoğlu arasındaki isim polemiği sosyal medyayı salladı

HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş İle Başbakan Davutoğlu arasındaki isim polemiği, sosyal medyada gündem oldu. İsimleri üzerinden birbirlerine yüklenen siyasi liderlerin verdikleri cevaplar sosyal medyayı salladı.

Demirtaş ve Davutoğlu arasındaki isim polemiği sosyal medyayı salladı
 HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun "Artık ona Selahattin Demirtaş demeyeceğim. Niye demeyeceğim? Çünkü Selahaddin Eyyübi'yi hatırlatır bize Selahaddin Eyyübi'yi. O ise Kudüs'ü 'Yahudiler'in kutsal mekanı' diyor. Cahil, Selahattin adından utan, Kudüs bizim kutsal diyarımızdır" sözlerine ironik bir şekilde yanıt verdi.
Sosyal medyayı sallayan görüntülerde Selahattin Demirtaş Davutoğlu'nun sözlerini "Doğrusu ben böyle zekice hamle beklemiyordum" diyerek yanıtladı. 

Demirtaş şunları söyledi; "Doğrusu ben böyle zekice hamle beklemiyordum. İki üç gündür uyumuyoruz. Çünkü biz bütün seçim kampanyamızı Başbakan bize Selahattin diyecek diye hazırlamıştık. Ne yapacağımızı bilemiyoruz yani. Düşüneceğiz daha. . Ben ismimi nereden geldiğini, ismimin kıymetini de biliyorum. Sen kendine bak. Sen Ahmet isminin ağırlığını taşıyabiliyor musun?''  Demirtaş'ın bu sözleri sosyal medyada günün  konusu oldu.

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2015, 13:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209