CHP'nin 20 yılda yapamadığını 1 ayda yaptı

Avcılar Belediye Başkanlığı'nı kazanmak isteyen Ak Parti, CHP'nin 20 yılda yapamadığını 1 ayda yaptı.

CHP'nin 20 yılda yapamadığını 1 ayda yaptı

AK Parti Avcılar İlçe Başkanlığı, CHP'nin 20 yılda yaptığı üyenin fazlasını 1 ayda yaparak İstanbul birincisi oldu.

AK Parti Avcılar İlçe Başkanı Bayram Şenocak, ulusal ve yerel medya mensupları ile ilçe binasında kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Kahvaltının ardından gazetecilere değerlendirmelerde bulunan Bayram Şenocak, Avcılar’ın kaderini değiştirmek hedefi ile ilçe başkanlığını devraldıktan sonra hızlı bir çalışma başlatıp çok önemli ve tarihi çalışmalara imza atarak müthiş bir değişim rüzgarı yakaladıklarını ifade etti.

Mart ayı içinde yapılan üye çalışmaları hakkında gazetecilere ayrıntılı bilgi veren Şenocak; “Teşkilat mensuplarımızın olağanüstü gayretleri ile üye sayısında rekorlar kırdık. 2012 Mart ayında yaptığımız 10.444 yeni üye ile hem sayısal hem de oransal bazda İstanbul birincisi ve Türkiye genelinde üçüncü olma başarısını elde ettik” dedi.

Avcılar’daki toplam üye sayısını yüzde 30,5 arttırarak 44.333 üye sayısına ulaştıklarını ifade eden Şenocak, “12 Haziran 2011 genel seçimlerinde aldığımız oy sayısı olan 91.768 rakamı düşünüldüğünde, aldığımız oyun yaklaşık yüzde 50’sini üye yapmış olduk. Yani Avcılar’da AK Parti’ye oy veren her 2 kişiden 1’ni üye yapmayı başardık. CHP‘nin Avcılar’da 20 yılda yapmış olduğu toplam üye sayısı olan 9400’ü 1.044 fazlası olan 10.444 üyeyi Ak Parti Avcılar teşkilatı olarak 1 ayda yaptık” dedi.

AK Parti’nin yerel seçimler öncesinde gümbür gümbür geldiğini ifade eden Şenocak, “Avcılar’ın makus tarihi artık değişecek. Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Topbaş ve İl Başkanımız Aziz Babuşçu’nun destekleriyle AK Parti belediyeciliğini hak eden Avcılar muradına erecek” diyerek konuşmasını tamamladı.

Haber Kaynağı : Haber7.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209