CHP'de Tandoğan meydanı hazırlığı

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında parti genel merkezinde toplandı.

CHP'de Tandoğan meydanı hazırlığı

CHP’nin yarın Tandoğan Meydanı’nda saat 13.30’da yapacağı, miting şeklindeki grup toplantısının değerlendirileceği MYK toplantısının ardından, açıklama yapılması bekleniyor.

- “MİLLİ DAVAMIZ İÇİN TANDOĞAN’DA BULUŞALIM”

Öte yandan, CHP’de Tandoğan Meydanındaki grup toplantısına ilişkin hazırlıklar da devam ediyor. CHP’nin 4+4+4 eğitim sistemini protesto edeceği miting şeklindeki grup toplantısında, CHP Lideri Kılıçdaroğlu halka seslenecek. Herkesin davetli olduğu CHP’nin Tandoğan Meydanındaki grup toplantısı için, Ankara, özellikle CHP genel merkezine giden yollar ise afişlerle donatılmış durumda. Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafının yer aldığı afişlerde, “Geleceğimiz için Tandoğan’da Buluşalım”, “Milli Davamız için Tandoğan’da buluşalım” sloganları yer alıyor.

Kılıçdaroğlu, partisinin resmi internet sitesinden yaptığı duyuruda ise, “Hangi siyasi görüşten olursa olsun, çocuklarına ve ülkesine sahip çıkmak isteyen 7’den 70’e herkesi” Tandoğan’a davet etti. Kılıçdaroğlu, “Her hafta Salı Günü saat 13.30’da TBMM’de yapılan CHP grup toplantımızı halka açtık. Halkın en temel sorunlarından biri olan eğitim sorununu halkımızla birlikte konuşmak ve çözümüne katkıda bulunmak için grubumuzu 27 Mart Salı günü saat 13.30’da Tandoğan meydanında toplayacağız” dedi.

ANKA

Haber Kaynağı : Haber7.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209