CHP Meclis Üyesi Soner Özimer'den Fatih’te Partililere iftar

İstanbul Büyükşehir Belediyesi CHP Meclis Üyesi Soner Özimer; CHP meclis üyelerine, partililere ve yerel basına Fatih'te iftar verdi.

CHP Meclis Üyesi Soner Özimer'den Fatih’te Partililere iftar
HABERİN GALERİSİ
Soner Özimer  İftar

Soner Özimer İftar

 İstanbul Büyükşehir Belediyesi CHP Meclis Üyesi Soner Özimer; CHP meclis üyelerine, partililere ve yerel basına Fatih’te iftar verdi.

Yaklaşık yüz kişinin katıldığı iftar programına CHP Amasya Milletvekili Ramis TOPAL, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Fatih Belediyesi CHP Meclis Üyesi Turan Durmuş, CHP Fatih Belediye Meclis Üyeleri Mustafa Sarmusak, Vahdettin BAYEZİT, Cemil ÇİFTÇİ,  Aziz YILMAZ’ın yanı sıra ilçe yönetim kurulu üyeleri, hanım komisyonları ve çok sayıda partili katıldı.
Yemekte kısa bir konuşma yapan Soner özimer ; “bütün katılımcılara başta Milletvekilimiz Ramis Topal bey’e, tüm meclis üyesi arkadaşlarıma, çok değerli partili arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi. Özimer, “Ramazanın bu güzel manevi ortamında karınca kararınca kendi gayretlerimizle verdiğimiz bu iftarların birilerinin devletin, milletin parasıyla vermiş olduğu sokak iftarlarından daha anlamlı ve daha bereketli olduğunu düşünüyorum. Bu vesile ile bütün katılımcı  eş ve dostlarıma bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi. 

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209