CHP İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI A. ADAYI AYDIN ÖZCAN'A İZMİR HALKINDAN BÜYÜK DESTEK

CHP İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI A. ADAYI AYDIN ÖZCAN'A İZMİR HALKINDAN BÜYÜK DESTEK

CHP İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI A. ADAYI AYDIN ÖZCAN'A İZMİR HALKINDAN BÜYÜK DESTEK
 


CHP İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI A. ADAYI AYDIN ÖZCAN BAZI MESLEK ODALARINI VE ÇAĞDAŞ EĞİTİM GÖNÜLLÜLERİ DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ. İZMİR ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ESNAF ODASINDA TAKSİCİLERİN SORUNLARINI DİNLEYEN ÖZCAN’DAN, ÖTV İNDİRİMİ KONUSUNDA DESTEK SÖZÜ. CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adayı Aydın Özcan, İzmir Şoförler ve Otomobilciler Odası’na gelişinde Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Ziyarette Menderes Belediye Başkanlığına Aday Adayı olmak için istifa eden Oda Başkanı Celil Anık’la da karşılaştı. Her iki Aday Adayı da bir süre sohbet ederek birbirlerine başarılar diledi.

CHP’li Aydın Özcan, taksici esnafının kentin her noktasında olduğunu, şehrin nabzını tuttuğunu söyledi. İzmirlilerin sorunlarını birlikte çözmek için Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Aday Adayı olduğunu belirten Özcan, taksicilerin de desteğini istedi. Oda yöneticileri de kentteki sorunlarını yerel yönetimle çözdüklerini ancak, Taksici esnafı olarak yüzde 45’lik bir ÖTV yükü ile karşı karşıya olduklarını, servis ve kamyonet gibi diğer ticari araçlarda ise ÖTV’nin yüzde 10’dan daha düşük olduğunu belirtti. Avukat Aydın Özcan da, taksilerde yüzde 45 olan ÖTV’nin makul bir düzeye düşürülmesi için her platformda destek sözü verdi. Aydın Özcan’ın ikinci durağı İzmir Fırıncılar Esnaf Odası oldu. Fırıncılar Odası Başkanı Nejdet Durmuş, fırıncı esnafının ekmeği üretirken 31 kalem girdisi bulunduğunu, un fiyatının yüzde 35, mayanın yüzde 22 arttığını ancak son 2 yılda ekmek fiyatının değişmediğini söyledi. Fırıncıların hammadde alamaz hale geldiğini belirten Başkan Durmuş, daha önce 70 liraya aldıkları bir çuval unun 95 liraya çıktığını, un fiyatlarının peşine döndüğünü bunun da esnafı zorladığını kaydetti.


İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adayı CHP’li Aydın Özcan da, aday gösterildiği ve seçildiği taktirde birlikte çalışarak sorunların üstesinden gelebileceklerini söyledi.



Avukat Aydın Özcan, Çağdaş Eğitim Gönüllüleri Derneği’ni de ziyaret etti. Ziyarete Çağdaş Eğitim Gönüllüleri Derneği Yönetim Kurulu üyeleri ile Kent Konyeyi ve diğer STK’lardan da temsilciler katıldı. CHP’li Aydın Özcan, Aday Adaylığı ile ilgili süreci anlatarak, 2 dönem milletvekili adayı olduğunu, bir dönem de il yönetiminde çalıştığını belirterek, partinin mutfağından geldiğini ve İzmir’e hizmet etmek istediğini söyledi. Aydın Özcan, aday gösterilip seçildiği taktirde, kapısı herkese açık halkın içinde gezen bir belediye başkanı olacağını belirtti. Kent konseylerinin kendisi için ayrı bir yeri olduğunu belirten Özcan, kenti yönetirken bu birikimden mutlaka yararlanacağını, STK’larla da diyalog halinde olacağını anlattı.


Hedefinin İzmir’i daha güçlü bir şehir yapmak olduğunu kaydeden Avukat Aydın Özcan, kültürel ve sanatsal etkinliklerde yerel sanatçıların, yazarların daha öncelikli olacağını da belirtti. Katılımcılar da Aydın Özcan’a desteklerini belirterek başarılar diledi.


















Haydar Koçak /İzmir

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2018, 15:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209