CHP Bakırköy Kadın kolları başkanı Nermin Toy istifa ettirildi

Her siyasi partide olduğu gibi CHP’de de KOLTUK meraklıları var! CHP Bakırköy kadın kolları başkanı Nermin Toy İstifaya zorlanılınca istifa etmek zorunda kaldı.

CHP Bakırköy Kadın kolları başkanı  Nermin Toy istifa ettirildi

 

2005 yılından beri CHP Bakırköy ilçesinde Aktif görev yapan ve 2010 yılında Bakırköy kadın kolları başkanlığına getirilen Nermin Toy. İstanbul İl kadın kolları ve Bakırköy ilçe yönetiminin baskısına daha fazla dayanamayarak. Kadın kolları başkanlığında istifa ettiğini açıkladı.

CHP Bakırköy kadın kolları başkanlığı görevini yürüttüğü süre içerisinde özveri ve titizlikle çalıştığına inandığını dile getiren Nermin Toy, CHP için her zaman çalışmaya devam edeceğini kaydetti.

Nermin Toy İstanbul Ses gazetesine yaptığı açıklamada,” Bu kapıdan 2005 yılında girdiğimde ben ne yapabilirim demiştim. bu inançla 2010 yılında aldığım görevi bugüne kadar getirdim. Siyaset dostluğu, sevgiyi, ihaneti, başarısızlıklarla baş etmeyi, inişleri ve çıkışları ile bir okul öğrencisi gibi yaşadım. Bu kısa olduğu kadar çetin günlerde sizlerin yol arkadaşlığı ile bugüne kadar geldim. Bugün örgüt bütünlüğünün devam etmesi için, bu süreçte büyük özveride  bulunan çocuklarıma ve bedenime haksızlık etmemek için başkanlık görevimden istifa ettim. Yolum CHP ilkelerini, Mustafa Kemal Atatürk’ün bize vermiş olduğu hakları sonuna kadar savunmaktır. Birilerini suçlamayı bırakıp inançlarınız ilkeleriniz doğrultusunda dimdik, cumhuriyet kadınına yakışır şekilde birlikte yola devam etmektir” dedi

 Her siyasi partide olduğu gibi CHP’de de KOLTUK meraklıları var! Bu koltuk meraklıların yüzünden. Canla başla çalışanlar maalesef yıpratılıyor. Nermin Toy’da çok çalışan bir kadın kolları başkanıydı. İl kadın kolları başkanı gibi. Fotoğraflar çektirip, Facebook’ta yayınlayıp biz çalıştık diye kimseye şirinlik yapmadı. Sadece çalıştı, Canla başla çalıştı. Şimdi baskı yapılarak istifa ettirildi. Ne diyelim. CHP’de de KOLTUK meraklıları olduğu sürece AKP iktidar olmaya devam edecektir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209