Bilal Ay gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor.

2 ay önce ilçe başkanı Bilal AY’ı belediye başkan adayı olarak ilan eden Saadet Partisi Gaziosmanpaşa İlçe Başkanılığı gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor.

Bilal Ay  gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor.
 2 ay önce ilçe başkanı Bilal AY’ı belediye başkan adayı olarak ilan eden Saadet Partisi Gaziosmanpaşa İlçe Başkanılığı gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor.

Seçime 6 ay kala tüm teşkilat kademelerini sahaya döken Saadet Partisi Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı Mahallelerde Seçim İrtibat Bürolarını da açmaya başladı.

İlk Seçim İrtibat Bürosu Yıldıztabya Mahallesinde hizmete açılırken programdaki heyecan ve coşku görülmeye değerdi. Programa katılarak Açılış kurdelesini kesen Belediye Başkan Adayı Bilal AY adeta mini miting havası oluşturan mahalle sakinlerine teşekkür ederken Gaziosmanpaşa’ya hizmet için yola çıktıklarını bu yolda hangi partili olursa olsun, hangi cemaatte mensup olursa olsun, hangi memleketli olursa olsun herkesi kucakladıklarını, zafere birlikte ulaşacaklarını ve sonunda kazananın Gaziosmanpaşa olacağını ifade etti.

Konuşmasında Gaziosmanpaşa’nın durumuna da değinen Genç Başkan: “ Hepimizin büyüdüğü, en güzel günlerini geçirdiği ilçemiz; Gaziosmanpaşamız maalesef komşu ilçelerin bile gerisinde kalmış durumdadır. Bu her Gaziosmanpaşalı gibi bizi de üzüyor ama inşallah omuz omuza vereceğiz ve Gaziosmanpaşamızı özlenen, beklenen, efsane hizmetlerle yeniden buluşturacağız. Gaziosmanpaşalı hemşehrilerimizi özlemle beklediği birbirinden muhteşem projelerle buluşturacağız” dedi

Bilal AY konuşmasına şöyle devam etti: “ Biz siyaseti ilkelerle yaparız. Gaziosmanpaşamızda da yola çıkarken ilkelerimizi belirledik. Bu ilkeleri de 3T ile ifade ettik. Peki bu 3T neydi ?

1-        Temiz Siyaset

2-        Temiz Yönetim

3-        Temiz Toplum

 

Temiz Siyaset; kimseye belden aşağı vurmadan, ortaya vizyon ve misyon koyarak, Gaziosmanpaşamız için neler yapacağımızı konuşmak olacaktır.

Temiz Yönetim; Rüşvetin, Adam Kayırmanın olmadığı, Gaziosmanpaşamızın tamamını bir aile olarak görüp, ailenin tüm bireylerini de yönetimin içine dahil etmektir, bizim dışımızdaki partilerin, STKların ve muhtarlarımızında görüşlerini alarak hizmet etmek demektir ve son olarak;

Temiz Toplum  ise cinayet ve uyuşturucu baskınları ile adı özdeşleşen bir Gaziosmanpaşa değil efsane hizmetlerle cazibe merkezi haline gelen  Gaziosmanpaşa oluşturmak demektir. Ayrıca Gaziosmanpaşa’yı Gaziosmanpaşalılarla beraber yöneteceğini ifade eden genç başkan, Makam odasınada kamera sistemi kuracağız ve makam odasındaki tüm görüşmeler internet aracılığı ile izlenecektir. Makamda olmadığımız saatlerde ise nerede olduğumuz yine internet aracılığıyla halkımızla paylaşılacaktır. Cumartesi Pazar günleri dahil her sabah 6-10 arası randevusuz vatandaşlarımızı kabul edip sıkıntıları ve önerilerini dinleyeceğiz.

Makamda oturan değil halkın içinde olan bir başkan olarak zamanımızın da büyük bölümünü Gaziosmanpaşalılarla birlikte geçireceğiz.

İhalelere Şeffaflık getireceğiz; İhale odasına kamera sistemi kurcağız ve vatandaşımızın internet üzerinden online takip edebilmesini sağlayacağız. ihale öncesinde belediyemizin önündeki dev ekrandan ihale tarihi ve şartları, sonrasında da ihale sonuçları, kimin, hangi fiyatı verdiği de duyurulacaktır.

Hemsehricilik, yandaşlık ve particilik yapılmayacak tek ölçümüz Gaziosmanpaşamızın menfaati olacaktır.” dedi

Seçim İrtibat Bürosunun açılışının ardından Yıldıztabya İlköğretim Okulu Müdürü İbrahim ŞEN’i ziyaret edip yeni bina hakkında bilgi alan AY,  Yıldıztabya programını esnaf ziyareti ile sonlandırdı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209