Başbakan Yardımcısı Bozdağ Kırgızistan'da

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Türkiye-Kırgızistan Karma Ekonomik Komisyon (KEK) VI. Dönem Toplantıları için Kırgızistan'ın başkent Bişkek'e geldi.

Başbakan Yardımcısı Bozdağ Kırgızistan'da

THY'ye ait uçakla Uluslararası Manas Havaalanı'na gelen Bozdağ'ı, Dışişleri Bakan Yardımcısı Nurlan Aytmurzayev, Türkiye'nin Bişkek Büyükelçisi Nejat Akçal, Ticaret Müşaviri Behzat Erten, TİKA Bişkek Koordinatörü Hakan Ergün karşıladı.

Bozdağ ile birlikte, TİKA Başkan Yardımcısı M. Süreyya Er, Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanı Kemal Yurtnaç ile TİKA Kırgızistan Sorumlusu Ömer Kocaman da geldi.

Bozdağ bugün, Kırgızistan Başbakan Yardımcısı ve KEK Eşbaşkanı Coomart Otorbaev ile Karma Ekonomik Komisyonu toplantılarına başkanlık edecek ve KEK protokolü imza törenine katılacak.

Kırgızistan ziyareti sırasında Kırgızistan Cumhurbaşkanı Almazbek Atambayev tarafından kabul edilecek olan Başbakan Yardımcısı Bozdağ, Kırgızistan Başbakanı Ömürbek Babanov ile ikili görüşmede bulunacak. Bozdağ, temasları çerçevesinde Türk Üniversitelerini ziyaret edecek.

Haber Kaynağı : Haber7.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209