Bakanın Harçlığı izdihama neden oldu

Şanlıurfa'da Endüstri Meslek Lisesi temel atma törenine katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik çocuklara harçlık dağıttı. Parayı gören çocuklar kavgaya tutuştu.

Bakanın Harçlığı izdihama neden oldu

Yenice mahallesinde inşaatına başlanan Endüstri Meslek Lisesi temel atma törenine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, İl Milli Eğitim Müdürü Hanefi Şahin ve kurum amirleri katıldı. Düzenlenen temel atma töreninin ardından alan incelemesi yapan Bakan Çelik çalışmalar hakkında bilgi aldı. Bakan Çelik alan incelemesi esnasında karşısına çıkan çocuklarla kısa süre konuştu.

SİZ İYİ OLUN BİZE YETER

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’i karşılarında gören çocuklar bir anda bakanın etrafını sardı. Çocuklar ile bir süre sohbet eden Çelik ardından bizden bir isteğiniz var mı? diye sordu. Mahalleli çocuklar ise siz iyi olun bizim başka isteğimiz yok diyerek Bakanı şaşırtan bir cevap verdi. Çocukların verdiği cevaba şuna bak bravo şeklinde cevap veren Çelik harçlık dağıtmak için elini cebine atınca çocukların adeta baskınına uğradı. Koruma engelini aşan çocuklar Bakan'ın elindeki paraları almaya çalıştı. Bakan Faruk Çelik çocuklara para verdikten sonra aracına bindi. Parayı paylaşamayan çocuklar ise biryandan kavgaya tutuşurken biryandan da sevinç çığlıkları attı.

 



Haber Kaynağı : Haber7.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209