AKP’li Başkan Süver’den SAADETE Çirkin Saldırı

AKP’li Başkan Süver’den SAADETE Çirkin Saldırı

AKP’li Başkan Süver’den SAADETE Çirkin Saldırı

Fatih Belediye Başkan Yardımcısı ve Fatih Belediyesi Meclis Başkanından Saadet Partisi hakkında ‘’Saadet akrebin kuyruğudur’’ şeklinde çirkin saldırı.

Refah Partisi, Fazilet Partisi geleneğinden gelerek Milli Görüş Camiası sayesinde bir yerlere gelenler, geçmişini unutarak, geldikleri köke Milli Görüşün temsilcisi olan Saadet Partisine düşmanlık yapmaya devam ediyorlar.

Saadet Partisi İl Yönetim Kurulu, Ekonomi Komisyonu üyesi ve gazeteci kimliğim ile Fatih Belediyesinin 6 Mayıs Çarşamba günü oturumuna katıldı. Oturum öncesi meclisi ziyarete gelen halkımızla ve siyasi partilerimizin meclis üyeleri ile gündemle ilgili değerlendirmeler, konuşmalar yapıyoruz. Tam bu sırada Fatih Belediyesi AKP’li Meclis başkanı Hasan Süver geldi ve başkanlık koltuğuna oturdu. Ardından yine Fatih Belediyesi Meclisine her daim katılan
2015 Genel Seçimleri Adalet ve Kalkınma Partisinden Milletvekili aday adayı olan hemşerim Adem Solak bey geldi ve aramızda muhabbet başladı. Konuşma sırasında ekonomik vaatler ve seçim konuşmaları ve ülkemizin gündemini değerlendirirken kendisine benim de üyesi olduğum İl Başkanlığımızın Ekonomi İşler Komisyonunun hazırlamış olduğu ‘’Ekonomik Kuşatma Altındasın’’ Haber Var mı?  İsimli ekonomi broşürünü takdim ettim kendisi aldı ve okuyacağını söyleyerek teşekkür etti. Tam o sırada bu muhabbete kulak misafiri olan ve broşürü gören Hasan Süver nedir o diye sordu? Ben de Haberin var mı isimli Ekonomik Kuşatma altındasın isimli ekonomik çalışmamız deyince; kendisi Saadet Partisi ‘’Akrebin Kuyruğudur’’ işi gücü bu tür bölücülükler yapmak fitne çıkarmaktır diyerek Saadet Partisine çirkin iftira ve hakaretlerde bulundu. Kendisine hak ettiği cevabı verdiğimiz Süver’in yapmış olduğu bu çirkin saldırısından dolayı Saadet Partisi Camiasından ve halkımızdan bir an önce özür dilemesini ve hak etmediği Fatih Belediyesinde Meclis Başkanlığı görevinden derhal istifa etmesi bekliyoruz.

Bu şekilde toplumu gerecek açıklamalar ve tutum içinde olan şahısların Fatih gibi önemli bir ilçemizde Meclis başkanlığı yapamayacağını, Adalet ve Kalkınma Partisi yetkililerinden, Fatih Belediye başkanı Mustafa Demir’den bir an önce açıklama ve gereğini yapmasını bekliyoruz.



Haber & Fotoğraf: Mithat Özdemir 

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2015, 17:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209