AK Partili Koca'dan CHP'ye Avcı cevabı

CHPli vekillerin TBMM Milli Eğitim Külür Komisyonu Başkanı Nabi Avcı'yı hocasının yazdığı mektupla yüklenmesine AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca'dan tepki.

AK Partili Koca'dan CHP'ye Avcı cevabı

AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, ''AK Parti kurulduğu günden beri halkın içindedir ve halkın içinde olmaya da devam edecektir'' dedi.

Koca, bir otelde düzenlenen AK Parti İl Danışma Meclisi'nde yaptığı konuşmada, teşkilat olarak gece gündüz çalıştıklarını ve milletle iç içe olduklarını kaydetti.

Son günlerde CHP'den bir takım açıklamaların yapıldığını ifade eden Koca, şöyle konuştu:

''Sokaklara ineceklerini ve 4+4+4 eğitim sistemini anlatacaklarını söylüyorlar. Sokaklara inmek yeni mi aklınıza geldi- Oysa AK Parti'nin tepeden en alt kademesinde görev alan her bir ferdi her gün sokaklarda. Buradan sormak istiyorum, gerçekten sokaklara inip ne diyeceksiniz- Özellikle ülkemizin ihtiyacı olan teknik personelin yetiştirilmesine mi karşı çıkacaksınız- Yoksa 'bu ülkede imam hatipler, teknik okullar, endüstri meslek liseleri açılmasın' mı diyeceksiniz- Kısacası dün ne söylediniz ki, bugün millete inip ne söyleyeceksiniz- CHP'nin halkın içine inip ne söyleyeceğini merak ediyorum. AK Parti kurulduğu günden beri halkın içindedir ve halkın içinde olmaya da devam edecektir.''

 ''CHP'liler bir hocanın mektubunun arkasına sığınarak siyaset yapmaya çalışıyor''-

 Koca, TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı ve AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı'ya öğretmeninin yazdığı bir mektubun gündemi meşgul ettiğini anlatarak, şunları kaydetti:

''Sayın Nabi Avcı'nın hocası kendisine mektup yazmış ve bu mektup ortalıkta dolaşıyor. Bunu anlamak da mümkün değil. Şayet şahsa özel bir mektup yazıldıysa bu mektup o kişide olur. Bu mektup internet yoluyla her tarafa ilan edildiyse bir mektup olmaktan çıkar ve bir anlamda bir açıklama olur. Şimdi hocalarımıza saygımız var ama özellikle CHP son günlerde bu mektup üzerinden siyaset yapıyor. Değerli hocamız emekli olduktan sonra Eskişehir'den ayrılmış. İnternet sitesinde önceki yazılarına baktığımızda hocamızın CHP Genel Başkanı'na yazdığı methiyeleri görüyorsunuz. Son zamanlarda bu methiyeler internetten kaldırıldı. Hocamızın yazdığı şiirler de aynı. Dolayısıyla CHP zihniyeti hocanın yazdığı bu mektubun arkasına sığınarak siyaset yapmaya çalışıyor. CHP şairi olan bir hocanın yazdığı mektubun arkasına sığınmanın bir ana muhalefet partisine yakışmayacağını düşünüyorum.''

Demokratik yollardan mücadele edilmesi gerektiğinin kaydeden Koca, ''CHP'liler demokratik yollarla elde edemediklerini sokaklarda elde etmeye çalışıyorlar. Kürsü işgaliyle elde etmeye çalışıyorlar. Bizler bu tür şeyle asla müsaade etmeyeceğiz. Milletimizin bize verdiği görevi sonuna kadar yerine getirmeye çalışıyoruz. Dolayısıyla ferman da sokaklar da kiminmiş CHP ancak sokağa çıktığında anlayacaktır'' diye konuştu.

Haber Kaynağı : Haber7.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209