'1 Mayıs inşallah şölen havasında geçer tamamlanır'

Bülent Arınç, 1 Mayıs'ı 'Twitter' üzerinden kutlarken, 'İnşallah her kesimden ve düşünceden emekçinin omuz omuza verdiği bu bayram, milletimizin huzuruna göz diken hainlerin provokasyonlarıyla kirletilmez' dileğinde bulundu.

'1 Mayıs inşallah şölen havasında geçer tamamlanır'

Arınç 1 Mayıs twitlerinde bu ülkenin kalkınma yolundaki en büyük gücünün fedakarca çalışan emekçilerin varlığı ve onların döktüğü kutsal alın teri olduğunu belirtti.

Başbakan Yardımcısı Arınç, “Sizlerin çalışma azmi, üretme kapasitesi ve fedakarca çalışmalarınız sayesinde ülkemiz ekonomik krizlere meydan okudu. Sizlerin bileğinin hakkıyla bu krizlerden avantajlı bir şekilde çıktık ve ekonomimizi büyütmeyi başardık. Sizler bu ülkenin üreten ve paylaşan yüzü gurur kaynağısınız. Bizler de birer işçi ve memur çocukları olan hükümet üyeleri olarak bunun bilincindeyiz” dedi.

1 Mayıs’ta meydanların “gümbür gümbür” olduğunu da kaydeden Başbakan Yardımcısı Arınç, “İnşallah bu güzel kutlamalar başladığı gibi şölen havasında geçer ve tamamlanır. Her kesimden ve düşünceden emekçinin omuz omuza verdiği bu bayram, milletimizin huzuruna göz diken hainlerin provokasyonlarıyla kirletilmez” dileğinde bulundu.

(ANKA)

Haber Kaynağı : Haber7.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209