Tivibu Ev'in yeni uygulaması,''Sosyal Tivi''

''Sosyal Tivi'' uygulamasıyla, televizyonlar interaktif iletişim aracına dönüşüyor.

Tivibu Ev'in yeni uygulaması,''Sosyal Tivi''

Türkiye'nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET'in yeni dönem TV platformu Tivibu Ev'in, kullanıcılarına sunduğu ''Sosyal Tivi'' uygulamasıyla, artık televizyonlar interaktif iletişim araçlarına dönüşüyor.

Uygulamaya ilişkin yapılan açıklamaya göre, TTNET'in yeni dönem TV platformu Tivibu Ev'in yeni uygulaması ''Sosyal Tivi'', televizyon üzerinden sosyal medya dünyasına giriş yapılmasını sağlıyor. Televizyon izlerken aynı anda televizyon üzerinden sosyalleşme imkanı sağlayan uygulama, Türkiye'de ilk defa kullanılıyor.

Sosyal Tivi uygulaması sayesinde, kumanda tuşları ile TV üzerinden arkadaş listesi oluşturabiliyor, listedeki arkadaşlara TV üzerinden mesaj atılabiliyor. Tüm Tivibu Ev üyelerinin kullanımına açık olan interaktif ''Sosyal Tivi'' uygulaması ile herhangi bir film, dizi, canlı yayın televizyon üzerinden beğenilebilirken, Sosyal Tivi'de yer alan arkadaşlara önerilebiliyor. Aynı zamanda uygulama üzerinden Twitter'a bağlanmak da mümkün oluyor.

Sosyal Tivi, Tivibu Ev'in yeni kumandasında bulunan ''Sosyal Tivi'' tuşu ya da eski kumandasında bulunan ''Seçenekler'' tuşu üzerinden kullanılabiliyor. Kullanıcıyı adım adım yönlendiren kurulum sayesinde kişisel bilgiler ve tercihler kolayca ayarlanabiliyor.

Uygulama sayesinde kullanıcılar, cep telefonları üzerinden kendi Tivibu Ev cihazlarına ya da herhangi bir Tivibu Ev kullanıcısına mesaj gönderebiliyorlar. İzlemek istedikleri programı kaçıran kullanıcılar ise yine cep telefonları üzerinden gönderdikleri mesaj ile Tivibu Ev'i otomatik olarak açabiliyorlar. Böylece açılan program, Tivibu Ev'in ''Geri Al İzle'' özelliği sayesinde izlenebiliyor.

Bu özelliklerden faydalanmak için kullanıcıların, cep telefonları üzerinden bir defalığına 6606'ya ''TV'' boşluk ''Kullanıcı adı'' boşluk ''PLTV'' mesajını göndermeleri yeterli oluyor.

Ayrıca Tivibu Ev'in interaktif uygulamalar özelliği sayesinde kullanıcılar, Flickr'da fotoğraf albümlerini gezebiliyor ve fotoğraf yükleyebiliyorlar.

AA

Haber Kaynağı : Haber7.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209