Kızdıran animasyon için açıklama

TRT'de yayınlanan Lisan-ı Hal ekibinden Fenerbahçeli taraftarları kızdıran animasyonla ilgili açıklama geldi. Açıklamada 'her takıma aynı mesafedeyiz' denildi.

Kızdıran animasyon için açıklama

"Her Takıma Aynı Mesafedeyiz"Lisan-ı Hal ekibinden, tepki çeken 'Kanarya Dertlidir" animasyonu ile ilgili açıklama geldi.

Açıklama şöyle:

'Kanarya dertlidir' animasyonu hakkında;

Lisanı Hal ekibinin Fenerbahçe kulubüne karşı bir tavrı, düşmanlığı söz konusu değildir. Aslan, Kartal, Hamsi/TS, Bursa, konulu animasyonlar da hazırladık. Derbi maçlarının skorlarına göre espiri üretiyoruz.

Animasyonlar saldırı veya karalama amacı taşımamaktadır. Yapılmak istenen büyük takımlar arasındaki ezeli rekabete mizahi bir yaklaşımdır. Daha önceki bölümlerde 'Aslan Dertlidir' temalı animasyon hakkında Fenerbahçeli taraftarların yoğun desteğini aldığımızı da belirtelim. Neticede bütün takımlarımıza eşit mesafedeyiz. Anlayışınız için teşekkürler.

Sosyal paylaşım sitelerinde Lisanı Hal sayfasından düşüncelerinizi yazabilirsiniz. Eleştiri hakkınıza saygı duyarız. Fakat tehdit ve küfür içeren-postalarınız hakkında adli süreç başlatılacaktır. Bilgilerinize. Lisanı Hal ekibi ilginize teşekkür eder.

CİZGİOFİSİ - Lisanı Hal animasyon ekibi. 

Haber Kaynağı : Haber7.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209