Kanal 7'ye halktan 'en iyi' ödülü

İstanbul Esenler Belediyesi tarafından düzenlenen “Türkiye’nin En’leri 2011” anketinin sonuçlarına göre Kanal 7 Televizyonu “En İyi Televizyon Kanalı”ödülüne layık görüldü.

Kanal 7'ye halktan 'en iyi' ödülü

Esenler Belediyesi bu yıl ikinci kez “Türkiye’nin En’leri” ödülleri için halk oylaması düzenledi. 2011 yılına damgasını vuran sanat, siyaset ve spor kategorilerine ait kişi ve kuruluşlar “Türkiye’nin En’leri 2011” oylaması ile belirlendi. Esenler sınırları içerisinde yaşayan bin kişi ile yapılan telefon görüşmeleri ile 27 kategori altında adaylar belirlendi. Esenler Belediye Başkanlığı’na bağlı hizmet birimleri, 20 mahalle muhtarlığına kurulan 50 sandıkta ve belediyenin web sitesinden halk oylaması yapıldı.

 

“Türkiye’nin En’leri 2011” oylamasında Esenler halkı Kanal 7’yi  “En İyi Televizyon Kanalı” kategorisinde birinci olarak belirledi. Ödül töreni 23 Şubat 2012 Perşembe günü Esenler Kültür Merkezi’nde düzenlenecek. Törende, ödüle hak kazanan kurum ve kişiler Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu’nun elinden ödüllerini alacaklar.

Haber Kaynağı : Haber7.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209