Kanal 7'nin yeni dizisi başlıyor

Taşradan İstanbul’a göç etmek zorunda kalan Demir ailesinin İstanbul’da verdiği yaşam mücadelesinin öyküsü; “İstanbul Hatırası” 23 Ocak Pazartesi akşamı 18.15’te ilk bölümüyle Kanal 7’de izleyiciyle buluşacak.

Kanal 7'nin yeni dizisi başlıyor

Dizinin başrolünde Türk sinemasının usta oyuncularından Murat Soydan beyazcamın başarılı genç oyuncularıyla birlikte etkileyici bir performans sergiliyor. Bir aile dramı olan İstanbul Hatırası, taşra ile büyükşehir arasında kalan, hem kendi içinde hem de yaşadığı toplumda çatışmalar yaşayan insanların öyküsünü etkileyici bir dille anlatacak.

Ekonomik güçlükler, arazilerin ve marangozhanenin aileyi geçindirmemesi ve taşradaki sıkışmışlık ve ardından ağanın nişanlı kızını kaçıran oğul yüzünden taşradan büyük şehre göçe zorlanan çaresiz bir aile... Taşradan büyükşehre göç eden aile, İstanbul Beykoz’da, lüks villaların, iş merkezlerinin olduğu bir yerde iki katlı gecekondu türü bir evde yaşamaya başlar ve birbirlerine kenetlenirler. Zamanla aile içerisinde farklılaşmalar, birbirlerine yabancılaşmalar, ayrılıklar ve kavgalar baş göstermeye başlar. Dizi hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyenler www.kanal7.com ve www.istanbulhatirasi.tv adreslerini ziyaret edebilirler.

Dizinin ilk bölümünde, ekonomik güçlükler Demir ailesini göçe zorlamıştır. Son olarak yaşadıkları oğulları Ahmet’in Celal Ağa’nın nişanlı kızı Selma’yı kaçırması aileyi İstanbul’a taşınmaya mecbur bırakmıştır. Selma’nın abisi Salim, Ahmet’le kaçmalarına engel olmuştur. Selma baba evine dönmüştür. Ahmet de hapishaneye düşmüştür. Demir ailesi, İstanbul’da yeni düzenlerini yavaş yavaş kurmaya başlar. Yakup ustanın kasabadan arkadaşı Rafet her konuda aileye yardımcı olmaktadır. Eve yerleşir yerleşmez yeni marangozhane açmak için boş dükkân arayışları başlanmıştır. Yakup dedenin torunu Sultan tıp fakültesinde okumaktadır. Yılmazer Holding’in sahibi Hasan Bey yaptığı büyük inşaat projeleriyle adından söz ettirmektedir. Kızı Eda, Sultan’la aynı üniversitedir. Hasan Bey’in annesi Türkan Hanım’ın geçmişte kalan büyük bir sırrı vardır. Selma savcılığa vereceği dilekçeyle Ahmet’in serbest kalmasını sağlamak ister. Kasabadan İstanbul’a kaçmanın yollarını arar ve annesinden yardım ister. Ancak Selma’yı bekleyen kötü bir sürpriz vardır.

İstanbul’un taşı toprağı altın mı, yoksa ateş mi… Bir ailenin İstanbul’da verdiği zorlu yaşam mücadelesi dramlar, hüzünler, sevinçler, sevgiler, dostluklar ve nefretlerle yoğrulmuş bir hikâye ile Kanal 7’de ekrana gelecek.

İstanbul Hatırası 23 Ocak Pazartesi akşamı 18.15’te ilk bölümüyle Kanal 7’de ekrana gelecek. İstanbul Hatırası 23 Ocak Pazartesi’nden itibaren hafta içi her gün Kanal 7’de.

KÜNYE

Yönetmen: Tulip Karamanbey, Oyuncular: Murat Soydan(Yakup), Umut Özkan(Ahmet), Sevinç Kumaş(Selma), Bestemsu Özdemir(Sultan), Bora Atabey(Deniz), Özcan Varaylı(Salim), Nihan Özcan(Neslihan), Barış Yapıcı(Servet), Tuvana Çeviker(Meltem), Damla Debre(Eda), Meral Küçükerol(Türkan), Kaan Ertam(Hasan), Şahin Genç(Rafet), Rıza Leki(Mert), Elif Tığlı(Tülay), Oğuzhan Turan(Ali),Yapım: Yeditepe Yapım.

Haber Kaynağı : Haber7.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209