Haber 7 KKTC'ye gidiyor

Akademi Kıbrıs Gelişim Platformu ve Yakın Doğu Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen internet haberciliği konferansı Genel Yayın Yönetmenimiz İbrahim Erdoğan'ın katılımıyla KKTC'de yapılacak.

Haber 7 KKTC'ye gidiyor

Akademi Kıbrıs Gelişim Platformu tarafından düzenlenen “ 4. Farkındalık” seminerleri ve sertifika programı kapsamında Yakın Doğu Üniversitesi`nde "İnternet haberciliği ve geleneksel habercilikten farkları" konulu konferans gerçekleştirilecek. 

Akademi Kıbrıs Gelişim Platformu tarafından düzenlenen 4. Farkındalık seminerleri ve sertifika programı kapsamında Yakın Doğu Üniversitesi`nde "İnternet haberciliği ve geleneksel habercilikten farkları" konulu konferans gerçekleştirilecek. Konferansa Türkiye' nin en çok okunan haber sitesi HABER7.COM`un Genel Yayın Yönetmeni İbrahim ERDOĞAN ve KKTC' nin en çok okunan haber sitesi olan KIBRISPOSTASI.COM`un Yayın Kurulu Başkanı Polat ALPER davet edildi.

Moderatörlüğünü İbrahim KELEŞ' in yapacağı "İnternet haberciliği ve geleneksel habercilikten farkları" konulu konferans 21 Nisan Cumartesi günü saat 13:00`de Yakın Doğu Üniversitesi Kütüphanesi Salon 4`de yapılacak.

Haber7

Haber Kaynağı : Haber7.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209