Atilla Taş Şanlıurfa'da

Kanal7’de her Pazar akşamı ekranlara gelen gezi programı Taş Devri bu haftayı Şanlıurfa’ya ayırdı. Atilla Taş kadınlardan dayak yedi, Pavorotti ile birlikte türkü söyledi ve sıra gecesine katıldı.

Atilla Taş Şanlıurfa'da

“Ham çökelek” şarkısıyla tanınan Atilla Taş Kanal7’de yeni bir programla ekranlara geri döndü. Kanal7’de yayınlanan Taş Devri Programı için diyar diyar gezen Atilla Taş önceki gün Şanlıurfa’ya geldi.
Bir düğüne katılan Atilla taş ardından, Urfa’nın Pavorottisi olarak bilinen Yasin Hamurlu ile birlikte türkü söyledi. Program içinde “Dizi manyağı Kezban” skeci için Urfalı kadınlarla birlikte kamera önüne geçti. Bu sırada genç kızlardan biri hızını alamayıp Atilla Taş’a okkalı bir tokat attı. Tokadı yiyen ünlü sanatçı neye uğradığını şaşırırken, “Bugüne kadar 9 bölüm çektik, en zevkli çekim Urfa’da oldu.” diye konuştu.
Boyun Fıtığı oldu OSM’de tedavi gördü
Harran’da bir düğüne katılan Atilla Taş düğünün ritmine kapılırken, saatlerce süren halaya katıldı. Ertesi gün boynu tutulan Atilla Taş OSM Hastanesine kaldırıldı. Burada tedavi gören Taş akşamda sıra gecesine katıldı.
Şehitlik Çamlık’ta düzenlenen sıra gecesinde çiğköfte yoğuran Taş ve ekibi sıra gecesinde kurtlarını döktü.
Atilla Taş’ın “Taş Devri” programı Şanlıurfa bölümleri 18 Aralık 2011 Pazar günü Saat 19:00’da Kanal7 ekranlarında olacak.

Haber Kaynağı : Haber7.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209