Eyüp Sultan'da Mevlid Kandili

İstanbul'da vatandaşlar Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (SAV) dünyaya geldiği gün olan Mevlid Kandili nedeniyle Eyüp Sultan Camii'ne akın etti.

Eyüp Sultan'da Mevlid Kandili

 Eyüp Belediyesi Mevlid kandili için Meydan’da vatandaşlara etli pilav dağıttı.  Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu,  Eyüp Sultan Meydan’ında vatandaşlarla biraraya gelerek Mevlid kandillerini kutladı.


Türkiye'nin dört bir yanından gelen binlerce Müslüman, Eyüp Sultan Camii'ni doldurdu. Mevlid Kandili'ni idrak etmek için Eyüp Sultan'a gelen cemaat, namazlarını kıldıktan sonra okunan Mevlidi Şerif ve Kuran-Kerim'i dinledi. Namaz sonrası Başkan İsmail Kavuncu, önce belediyenin hazırlamış olduğu etli pilavı dağıttı. Ardından stantları gezdi burada vatandaşlara sohbet eden Başkan, Eyüp Sultan Meydanı’ndan canlı yayın yapan TRT Haber’in konuğu oldu.  Daha sonra Beyaz TV’nin yayınına katıldı.  Beyaz TV Meydan’daki yayında lokma dağıtımı gerçekleştirdi. İlk lokmaları Başkan İsmail Kavuncu dağıttı. Başkan İsmail Kavuncu, vatandaşların kandilini kutladıktan sonra MHP Eyüp İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ederek kandillerini kutladı. 

                                           


SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209