Kanser hastaları için konser verdiler

Nilüfer Kadın Korosu, Onko-Day Hasta Konukevi ve Rehabilitasyon Merkezi Projesi yararına sahne aldı.

Kanser hastaları için konser verdiler

Şef Dr. Aysel Gürel yönetiminde Tayyare Kültür Merkezi'nde sahneye çıkan 105 kişilik dev koro, Türk sanat müziğinin sevilen şarkılarına yer verdi. Aynı zamanda Onko-Day gönüllüsü olan koristler Ferhan Altuntaşgil, Emel Helvacı, Nesrin Tunaboylu, Zümrüt Sanlı, Şükran Açıkel, Sema Siper ve Aynur Öztan solo şarkılarıyla dinleyenlerden büyük alkış aldı. Gecenin ilk sürprizi koristler Zümrüt Sanlı ve Güler Tarımeri"nden geldi. İkili 'Katibim' şarkısı eşliğinde eski İstanbul enstantenelerinden birini canlandırdı.

KANSER HASTALARI İÇİN MERKEZ

Ardından gelen bir isteği kabul eden Şef Dr. Aysel Gürel de, "Pişman olur da bir gün" şarkısını kendisi seslendirince, geceye damgasını vurdu. Onkoloji Dayanışma Derneği (Onko-Day) Başkanı Füsun Önen, verilen desteğe teşekkür etti.

Proje tamamlandıktan sonra, şehir dışından Bursa'ya gelen kanser hastaları ve yakınları, bu merkezde konaklayabilecek. Proje 2 bin metrekarelik bir alanda kurulacak 12 adet prefabrik konukevi ve bir merkez binadan oluşuyor. Bu binalarda toplam 24 oda, toplantı salonu, dinlenme salonu, hobi odası ve konferans salonu ile mutfak, yemekhane ve çamaşırhane bulunacak.

İHA

Haber Kaynağı : Haber7.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209