John Carter: İki Dünya Arasında film fragmanı

Akademi Ödüllü yönetmen Andrew Stanton'ın ''John Carter: İki Dünya Arasında (John Carter)'' filmi, gizemli ve egzotik Barsoom (Mars) gezegeninde geçen sürükleyici bir aksiyon macera filmi olarak dikkati çekiyor.

John Carter: İki Dünya Arasında film fragmanı

Filmin konusu:

Tarzan karakterinin de yaratıcısı olan Edgar Rice Burroughs'ın ''A Princess of Mars'' adlı bilim kurgu romanından uyarlanan film, açıklanamayan biçimde Mars'a yollanan John Carter'ın (Taylor Kitsch) öyküsünü anlatıyor.

Burada kendisini aralarında Tars Tarkas (Willem Dafoe) ve çekici prenses Dejah Thoris'in (Lynn Collins) de bulunduğu gezegen sakinlerinin arasındaki dev bir ihtilafın ortasında bulan Carter, yok olmanın eşiğindeki bu gezegenin ve halkının kurtuluşunun kendi ellerinde olduğunu anlayacaktır.

Sinemalarda 100 kopya ile yer bulan 3 boyutlu aksiyon-macera filminin müziklerini ödüllü besteci Michael Giacchino yaptı.

Filmin detayları:

Yapım: 2012  -  ABD  
Tür: 3 Boyutlu,  Bilim Kurgu,  Aile,  Aksiyon,  Fantastik,  Macera,  
Yönetmen: Andrew Stanton,  
Oyuncular: Willem Dafoe,  Mark Strong,  Taylor Kitsch,  Lynn Collins,  James Purefoy,  Daryl Sabara,  Thomas Haden Church,  Bryan Cranston,  Polly Walker,  Samantha Morton,  Ciaran Hinds,  Dominic West,  Jonathan Hyde,  Don Stark,  Kyle Agnew,  Johnny Yong Bosch,  Daud Shah,  Filippo Delaunay,  Walles Hamonde,  Steven Cree,  Mark Dymond,  Arkie Reece,  Mackintosh Muggleton,  Sean Carrigan,  Dusty Sorg,  
Müzisyen :  Michael Giacchino,  
Görüntü Y.: Daniel Mindel,  
Senaryo: Andrew Stanton,  Michael Chabon,  
Senaryo (Kitap): Edgar Rice Burroughs,  
Yapımcı: Colin Wilson,  Susan Montford,  Jim Morris,  

Filmin fragmanı:

7

Haber Kaynağı : Haber7.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209