KASTAMONU VALİLİĞİ 4.HAC,UMRE ve İNANÇ TURİZM FUARINA KATILDI

Kastamonu Valiliği adına; Kastamonu Kültür ve Turizm İl Müdürü Ziver Kaplan'ın öncülüğünde 4 kişilik bir ekip 4. Hac, Umre ve inanç Turizmi Fuarına katıldı.

KASTAMONU VALİLİĞİ 4.HAC,UMRE ve İNANÇ TURİZM FUARINA KATILDI
  KASTAMONU VALİLİĞİ  FESHANEDE YAPILAN 4.HAC, UMRE ve İNANÇ TURİZMİ FUARINA KATILDI

            21-23 Aralık 2012 tarihleri arasında 4. Hac, Umre ve İnanç Turizmi Fuarı, İstanbul Feshane ve Uluslararası Fuar ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştiriliyor. 

Kastamonu Valiliği adına; Kastamonu Kültür ve Turizm İl  Müdürü Ziver Kaplan'ın önclüğünde 4 kişilik bir ekip 4. Hac, Umre ve inanç Turizmi Fuarına katılarak; Kastamonu'nun dini değerlerini, tarihi, turistik ve kültürel özelliklerini katılımcıların bilgisine sunarak Kastamonu'nun tanıtımda büyük katkıda bulundular.

Kastamonu Kültür ve Turizm İl  Müdürü Ziver Kaplan, Sivil Heber Gazetesine yapmış olduğu açıklamada; 06-08 Ocak 2012 tarihleri arasında düzenlenen ve Valiliğimizce katılmış olduğumuz 3. Hac, Umre ve İnanç Turizmi Fuarı’na çok sayıda ziyaretçi gelerek ilimize ait standa büyük ilgi göstermişlerdi. Bu durum bizleri vefkalede memnun etmişti.  Bu vesile ile 4.sü düzenelenen Hac, Umre ve inanç Turizmi Fuarına katılarak; Kastamonu'nun dini değerlerini, tarihi, turistik ve kültürel özelliklerini katılımcıların bilgisine sunmak ve hafızalrını canlı tutmak istedik.

 Ziyaretçilerimize, ilimizi tanıtan büroşurlar, tanıtım kitapçıkları dağıtılmasının yanında, Kastamonu Çekme Helvası ve Şeyh Şa'ban-ı Veli Hazretlerinin en büyük kerameti olarak gösterilen "Asa Suyu" veya halk arasında "Zemzem suyu" olarak adlandırılan suyu katılımcılara ikram ediyoruz" dedi. Kaplan, "standımıza gösterilen ilgiden son derece memnunuz. Katılımcıalrın standımzıda fotoğraf çektirmeleri, özellikle "İstiklal Yolu" ile ilgili detyalı bilgiler sormaları ve standımıza ilgi göstermeleri bizleri ziyadesi ile memnun etmiştir" dedi.



Kastamonu Kültür ve Turizm İl  Müdürü Ziver Kaplan ve standı ziyaret eden
misafirlere stant hakkında bilgi sunarken


34 Yıllık Profesyonel Dağcı olan aynı zamanda Avukatlık yapan Asuman GÜNTAY;
2012 5-9 Haziran tarihleriarasında katılmış olduğu "İstiklal Yolu Yürüyüşü" afişi
önünde anılarını tekrar yaşadığını ve çok mükemmel anılarla Kastamonu'dan
ayrıldığını nasip olursa 2013 yılında da katılacağını söyledi.



Şeyh Şa'ban-ı Veli Hazretlerinin en büyük kerameti olarak gösterilen "Asa Suyu" veya halk                 arasında "Zemzemsuyu" olarak adlandırılan su...


Şeyh Şa'ban-ı Veli Hazretleri Türbesi

//www.kastamonukulturturizm.gov.tr/belge/1-33845/genel-bilgiler.html


Haber      : Mithat ÖZDEMİR
Fotoğraf  : Asuman GÜNTAY
         

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209