AKALLARLA DANS 2 FİLM EKİBİ HAYRANLARIYLA BULUŞTU.

05.OCAK.2013 Cumartesi günü öğlende İstanbul 212 AVM de buluşma yapan Çakallarla Dans 2 film ekibi yoğun ilgi karşısında AVM den erken ayrılmak zorunda kaldılar.

AKALLARLA DANS 2 FİLM EKİBİ HAYRANLARIYLA BULUŞTU.

 AVM Alışveriş merkezine geldikleri andan itibaren yoğun bir ilgiyle karşılaşan film ekibi eğlenceli geçen sohbetten sonra soruları yanıtladılar ve Hayranlar ve    Misafirler filmi çok beğendiklerini hatta 3 kere Filmi seyredenler olduğunu gitmeyenlerin de gitmesi gerektiğini söylediler.Filmin yönetmeni Murat Şeker ise ; '' Tahminimizden çok seyirciyle karşılaştık,   900 bin seyirciyi geçtik, izleyenlere teşekkür ediyoruz, beğenilmek çok güzel bir olay ve Çakallarla Dans 3 yolda.Göreceksiniz ki yeni filmimiz daha çok izlenecek bundan eminim ve ekibime çok güveniyorum. '' dedi.

                        Oyuncularda bu yoğun ilgi karşısında AVM ye gelen hayranlarının ve misafirlerin resimlerini cep telefonlarıyla çektiler.Oyuncular bazı bölümleri burada bulundukları AVM de çektikleri için buraya tekrar gelmekten de gurur duyduklarını söylediler.
                        AVM ye gelen 7 den 70 kadar hayranlarıyla resimler çekilen ve imzalı kartpostallarını hediye eden film oyuncuları İlker Ayrık,Hakan Bilgin,Doga Rutkay,Murat Akkoyunlu, Yönetmen - yapımcı   ve senarist Murat Şeker daha sonra kalabalık bir grupla filmi tekrar izlemek için sinemaya geçtiler.

Yazı ve Fotoğraflar ; Muharrem  ERDEMİR

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209