EMNİYETTEN HUZUR OPERASYONU

İstanbul Güngören ilçe asayiş ekipleri ilçede huzuru bozan işyeri ve torbacılara karşı yaptığı operasyonlarla halkın takdirini kazandı.

EMNİYETTEN HUZUR OPERASYONU
  İstanbul Güngören ilçe asayiş ekipleri ilçede huzuru bozan işyeri ve  torbacılara karşı yaptığı operasyonlarla   halkın takdirini kazandı.
     ilçe emniyet müdürlüğüne yeni atanan Erca Çamırcı  Bölgede her akşam değişik yer ve mekanlara  düzenledikleri baskınlarla ceşitli suçlardan arana bir cok kişiyi yakaladıkları ve cevreye huzursuzluk veren  uyuşturucu satıcılarını  suç üstü yakalayarak polis merkezine göttürüp ifadeleri alındıktan sonra savcılığı sevk edildiler.
       Güngören akıncılar mahallesi inönü caddesini kendilerine mekan eden bir grup mahalle sakinlerinin yoğun şikayetleri  üzerine   her gün operasyon yapıldı ve  son yapılan operasyonda cadde üzerinde bulunan bir meyhanede  kimlik araması sırasında bir şahsın üzerinde el yapımı  silah ve mermiler cıktı.
  
 Ayrıca yapılan kimlik kontrolünde  şahsın gasp ve hırsıkzlık sucundan arandığı tesbit edildi ve görevli memurlar tarafından polis merkezine götürüldü.Cadde üzerinde bulunan internet Cafe lerde yaılan aramada yaşları tutmayan cocukları cocuk aşayiş büro ekipleri ailesine teslim etmek üzere polis meskezine götürürken işyeri  sahibine  yaşı kücük cocukları  iceri aldığından dolayı işlem yapıldı.
    Aynı cadde üzerinde bir derneğe yapılan baskıda ise kumar oynarken yakalanan sahıslar  ve  masa üzerindeki paralar ile polis merkezine götürülüp  dernek işletmecisi hakkında kumar oynatmaktan işlem yapıldı.
     İlçede yapılan sokak operasyonlarında ise kimliksiz gençler uyarıldı ve  uyuşturucu satıcısı  bir genç te gözaltına alınıp polis merkezine götürldü.
HABER FOTO-SADULLAH DERVİŞOĞLU

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209