ÜNİVERSİTELİ ANNELER MEZUN OLUYOR

Anne Üniversitesi projesi kapsamında Yıldız Teknik Üniversitesi’nde akademisyenlerden ders alan anneler, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’in de katılacağı bir törenle 8 Aralık Cumartesi günü diplomalarını alıyor.

ÜNİVERSİTELİ ANNELER MEZUN OLUYOR

 Esenler Belediyesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi tarafından hayata geçirilen Anne Üniversitesi Projesi ilk meyvelerini veriyor. Proje kapsamında eğitimlerini tamamlayan anneler, diploma almaya hak kazandı.

Esenlerli annelerin özgüvenini ve girişimcilik ruhunu arttırmak, anne ve çocuk arasındaki eğitim seviyesini güncellemek, çocukların annelerine özenmelerini ve annelerin sosyal hayatta daha fazla yer almalarını sağlamak amacıyla hayata geçen Anne Üniversitesi projesi ile anneler, 8 hafta boyunca 9 ayrı dersten toplam 24 saat, alanlarında uzman akademisyenler tarafından eğitim aldılar. 

SON DERS ERDOĞAN VE ŞAHİN’DEN

Esenler Belediyesi tarafından ilçeye yeni bir kent kimliği kazandıran Anne Üniversitesi’nde eğitimlerini başarıyla tamamlayan anneler, 8 Aralık Cumartesi günü saat 14.00’da gerçekleşecek I. Dönem Mezuniyet Töreninde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’in elinden diplomalarını alacaklar. Tören öncesinde, üniversiteleri annelere son dersi Emine Erdoğan ve Bakan Fatma Şahin verecek.

 

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209