Trakya'yı Dolaşan Bisikletçiler: Trafikte Bisikletliler De Var Lütfen Saygı Dedi

İstanbul'dan başlayarak bütün Trakya'nın illerini, ilçelerini, belde ve köylerini dolaşan 2 bisikletçi, dağıttıkları broşürler ile trafik kurallarına dikkati çekiyor.

Trakya'yı Dolaşan Bisikletçiler: Trafikte Bisikletliler De Var Lütfen Saygı Dedi

 İstanbul'dan başlayarak bütün Trakya'nın illerini, ilçelerini, belde ve köylerini dolaşan 2 bisikletçi, dağıttıkları broşürler ile trafik kurallarına dikkati çekiyor. Bisikletçiler, "Bisikletliler de trafikte, lütfen saygı." uyarısını yapıyor.



        İstanbul'dan bir hafta önce yola çıkan ve 37 yıldır bisiklet kullanan Ergun Oskay, Trafikte, yaya ve bisikletlilerin de bulunduğunu belirterek, Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nün trafik kuralları ile ilgili hazırlattığı broşürleri sürücülere dağıttıklarını söyledi.



        Trakya bölgesini gezerek sürücüleri trafik kurallarına uymaları konusunda uyardıklarını ve sırasıyla Marmara, Ege, Akdeniz, Anadolu ve Karadeniz bölgelerini de gezeceklerini aktaran Oskay, "Trafikte biz de varız. Bisikletlilere saygı gösterilmesini istiyoruz. Son günlerde trafik kazalarında 5 arkadaşımızı kaybettik. Artık ölümler olmasın insanlarımız daha dikkatli olsun. Biz bunun için gerekirse Türkiye'de bütün illeri dolaşarak trafik kuralları konusunda vatandaşlarımızı uyaracağız. Trafikteki problemi birlikte çözerken aynı zamanda bisikleti sevdirmeye çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.






CİHAN

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209