Akgül, 600 çifti mesut etti

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, genç çiftlerin mutluluklarına ortak oluyor.

Akgül, 600 çifti mesut etti
 Akgül, 600 Çifti Mesut Etti

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, genç çiftlerin mutluluklarına ortak oluyor. Açılışlar ve yoğun çalışma mesaisinin yanı sıra nişan, düğün ve nikâh törenlerine katılan Akgül, günde ortalama 17 nikâhın kıyıldığı Mamak’ta çiftleri ve ailelerini mutlu günlerinde yalnız bırakmıyor. Sene başından itibaren 2 bin 4 yüz nikâhın kıyıldığı Mamak’ta, 600 çiftin nikâh akdini Akgül gerçekleştirdi. Akgül, evlenecek çiftlere verdikleri karar sonrasında da destek olunması gerektiğini söyledi. Belediye olarak vatandaşlara nikâh işlemlerinde kolaylıklar sağladıklarını belirten Akgül, “Mamaklı hemşerilerimin iyi ve kötü günlerinde yanlarında olmak benim görevim.
Bize ihtiyaç duyulan veya davet edildiğimiz her yerde vatandaşlarımızla bir arada olarak onlar için elimizden ne gelirse yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Bu yıl beklenti 4 bin

Geçtiğimiz yıl 3 bin 8 yüz nikâhın kıyıldığı Mamak’ta, bu yıl ki beklenti 4 bin. Günlük 30’a yakın nikâh başvurusunun yapıldığı Mamak Kültür Merkezi bünyesindeki evlendirme memurluğuna yapılan başvurular yasal mevzuat uygunsa çiftlerin istekleri doğrultusunda salon ya da oda nikahı şeklinde kıyılıyor.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209