Yatırımcının ve Esnafın Tercihi Mamak

Yapılan yatırımlarla cazibe merkezi haline gelen Mamak’ta her gün yeni iş yerleri açılıyor

Yatırımcının ve Esnafın Tercihi Mamak
 Yatırımcının ve Esnafın Tercihi Mamak

Yapılan yatırımlarla cazibe merkezi haline gelen Mamak’ta her gün yeni iş yerleri açılıyor. Açılan işyerleriyle istihdamın arttığını kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Taşpınar Mağazası’nın 16’ıncı şubesinin açılışını yaptı. Açılış kurdelesini Ak Parti Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kınay ve Ak Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer’le birlikte kesen Akgül, işletme sahibine hayırlı kazançlar temennisinde bulundu. Belediye olarak esnafın yanında olduklarını belirten Akgül, “Her gün başka bir icraatı ve yatırımı hizmete sunarak, Mamaklıların yaşam kalitesini yükseltiyoruz. Şartlar iyileştikçe yatırımcı ve işveren de tercihini Mamak’tan yana kullanıyor” dedi.

Kredi Kartsız Anadolu Modeli Büyüme

Açılış sonrası işyerini gezen Kınay ve Akgül, alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet ettiler. Açılan her yeni işyerinin ülke ekonomisine katkıda bulunduğunu söyleyen Kınay, Mamak’ta istihdam artıyor dedi. Kredi kartsız Anadolu modeli büyümeye değinen Kınay, “Kredi kartlarının bu kadar yaygınlaşmadığı dönemlerde işverenler müşteriye, müşteri de işverene güvenirdi. Samimiyete dayalı bir alışveriş vardı. Günümüzde bu sistemle çalışan işyerleri mevcut. Kredi kartsız Anadolu büyüme modeli yani güvene bağlı satış yapılan işyerlerinin de yeni şubeler açarak büyümelerini görmek bizleri mutlu ediyor” dedi.

2014 Yerel Seçimi Konuştular

Kınay ile yaklaşan 2014 yerel seçimler üzerine konuşan Akgül, “Halkımızın teveccühüyle 4,5 yıldır Mamak’ta vatandaşımıza en iyi şekilde hizmet ediyoruz. Bundan sonra da bize verilecek görevi seve seve yerine getiririz ”dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209