Saadet'ten 'Sesli Seçim Beyannamesi'

Milli İttifak'tan bir seçim ilki daha

Saadet'ten 'Sesli Seçim Beyannamesi'
 Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi’nin seçimlere birlikte girmek için kurdukları Milli İttifak alışılmışın dışındaki uygulamalarla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Önce kamuoyunun, sonra da medyanın ilgisini ve dikkatini üzerinde toplayan ittifakın partisi Saadet Partisi, bir ilkle daha gündeme geldi. Saadet Partisi’nin “Sesli Seçim Beyannamesi” ile Türkiye’de ilk kez bir siyasi parti seçim beyannamesini sesli olarak internet sitesi üzerinden paylaşmış oldu.

Önce kurdukları ittifakla gündeme geldiler. Seçim ittifakının adı “Milli İttifak”tı. “Kendine gel, Saadet’e gel” seçim kampanyasıyla dikkat çektiler. Sonra iki siyasi lider birlikte televizyon programlarına çıktı, gazetecilerin sorularını birlikte cevapladı. Miting meydanlarında birlikte seçmenin karşısına çıktılar. Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak ile Mustafa Destici’nin bu birliktelikleri Türkiye’de özlenen enstantane olarak beğeni topladı. Milli ittifak’ın genel başkanları, “Sıfır akreditasyonlu” medya buluşmalarıyla da başka bir farklılığa daha imza atmıştı.

Seçim döneminin bir başka ilki de yine Saadet Partisi’nden geldi. Siyasi partilerin seçim beyannamelerinden çok polemiklerin konuşuldu, polemiklerin ekrana taşındığı ve polemiklerin yazılıp çizildiği bir dönemde Saadet Partisi, seçim beyannamesini herkese duyurma stratejisini hayata geçirdi. Bu amaçla www.saadetegel.com internetadresine ittifakın seçim beyannemesi sesli olarak yüklendi. Böylece Türkiye’de ilk kez bir siyasi parti “Sesli Beyanname” yayımlamış oldu. Beyanname 40 ayrı konu başlığı altında “saadetegel.com” adresinde yayımlanarak ziyaretçilerin ilgisine sunuldu.

Milli İttifak, gençlerden emekliye, işsizlikten yoksulluğa, dış ticaretten gelir ve para politikalarına, çalışma hayatından gelir dağılıma ve birçok konu hakkında beyannamelerini sesli olarak seçmenine duyurdu.

Saadetegel.com internet sitesi üzerinden yayınlanan sesli beyannamedeki bazı konu başlıkları şöyle:

 

  • Sosyal Güvenlik Projelerimiz: Emeklilik yaşla değil, hizmet yılı belirlenecek. 

//www.saadetegel.com/2015/05/17/sosyal-guvenlik-projelerimiz-emeklilik-yasla-degil-hizmet-yili-belirlenecek/

  • İşşizlik ve yoksulluk Türkiye’de toplumu tehtit ediyor, aileleri çökertiyor.
  •  

//www.saadetegel.com/2015/05/17/issizlik-ve-yoksulluk-turkiyede-toplumu-tehtit-ediyor-aileleri-cokertiyor/

              -Ülkemizi borç yükünden kurtaracağız. 

//www.saadetegel.com/2015/05/17/ulkemizi-borc-yukunden-kurtaracagiz/

                                                     

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2015, 14:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209