Köşk\'ten Gül\'ün tedavisi ile ilgili açıklama

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Basın Başdanışmanı Ahmet Sever, Gül\'ün ameliyat olduğuna dair çıkan haberlerle ilgili açıklamada bulundu.

Köşk\'ten Gül\'ün tedavisi ile ilgili açıklama
 Cumhurbaşkanı Abdullah Gül\'ün Basın Başdanışmanı Ahmet Sever, Gül\'ün ameliyat olduğuna dair haberlerin asılsız olduğunu belirterek, doktorların yapılan tetkiklerin ardından ilaç tedavisine karar verdiklerini ve tedavinin yarın sabah 07.00\'de başlayacağını bildirdi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Basın Başdanışmanı Ahmet Sever, Gül'ün ameliyat olduğuna dair haberlerin asılsız olduğunu belirterek, doktorların yapılan tetkiklerin ardından ilaç tedavisine karar verdiklerini ve tedavinin yarın sabah 07.00'de başlayacağını bildirdi.Sever, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bazı medya organlarında Cumhurbaşkanı Gül'ün ameliyat olduğuna dair haberler yer aldığını anımsatarak bunların gerçeği yansıtmadığını kaydetti.

Sever, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Kulak, Burun, Boğaz Bölümü'nde Gül'ün, tetkiklerinin tamamlandığını ve doktorların ameliyata gerek olmadığı yönünde karar verdiğini kaydetti.

Ahmet Sever, Cumhurbaşkanı Gül için yarın sabah 07.00'da ilaç tedavisine başlama kararı aldıklarını ve bunun için de geceyi hastanede geçirmesi yönünde tavsiye de bulunduklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül de eşine refakat ediyor.

Kaynak: AA

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209