Kılıçdaroğlu, Bakırköy'de !

Bakırköy Belediyesi Kültür Merkezi Temel Atma Töreni’ne CHP lideri de katılacak.

Kılıçdaroğlu, Bakırköy'de  !

Türkiye’nin en büyük opera salonlarından birini de içinde bulunduran Bakırköy Belediyesi Kültür Merkezi’nin temel atma törenine CHP (Cumhuriyet Halk Partisi) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’da katılacak.

Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen’in ev sahipliğinde 9 Temmuz- Pazartesi günü saat 11.00’de gerçekleştirilecek temel atma töreninin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bakırköy Belediyesi’nin hizmet noktalarında da incelemelerde bulunacak.

9.480 metrekare kapalı alana sahip Bakırköy Belediyesi Kültür Merkezi’nde opera eserlerinin sahnelenebileceği 1.026 kişi kapasiteli salonun yanı sıra sergi salonları, eğitim odaları da bulunuyor. 330 metrekare sahneye sahip salonda ayrıca opera’nın yanı sıra konserlere,tiyatro oyunlarına da ev sahipliği yapılabilecek. Farklı akustik sistemlerine sahip tam donanımlı salonda ayrıca uluslararası konferanslar da gerçekleştirilebilecek.

YER: Bakırköy Belediyesi Kültür Merkezi-Osmaniye Mah. İncirli Yolu ve Mine Sokağın kesiştiği yer (Osmaniye İlköğretim Okulu üstü) (Bakırköy Adliyesi’nin karşı sokağı olan İncirli Çıkmazı Sokak’tan girilince ilk sağdan yaklaşık 100 metre sonra)

TARİH: 9 Temmuz 2012-Pazartesi
SAAT:11.00

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209