YALÇINKAYA ''EN ÖNEMLİ GÜCÜMÜZ BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZDİR''

YALÇINKAYA ''EN ÖNEMLİ GÜCÜMÜZ BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZDİR''

YALÇINKAYA ''EN ÖNEMLİ GÜCÜMÜZ BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZDİR''
 Saadet Partisi Esenler İlçe Başkanı Tuğrul YALÇINKAYA 18 Mart Çanakkale zaferinin 100. Yılı münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Çanakkale Zaferi’nin, adı tarihe altın harflerle yazılmış bir kahramanlık destanı olduğunu kaydeden YALÇINKAYA, “Bundan 100 yıl önce, sahip oldukları askeri ve teknolojik güce güvenerek Çanakkale’ye gelenler, milletimizin iman gücü karşısında asla unutamayacakları bir ders almışlardır. Çanakkale, milletimizin hangi şart olursa olsun esaret ve dayatmaya asla boyun eğmeyeceğinin ispatıdır” dedi.

“Bir ülkenin en büyük gücü tankı, tüfeği değil inançlı, imanlı gençliğidir” diyen Tuğrul YALÇINKAYA, bunun en somut örneğinin Çanakkale zaferi olduğunu vurguladı.

YALÇINKAYA:

“ Bu millet özgür ve bağımsız bir ülke olma konusundaki kararlılığını Çanakkale’de 250 bin şehidin kanıyla ortaya koymuştur. " değerlendirmesinde bulundu.

EN ÖNEMLİ GÜCÜMÜZ BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZDİR

Açıklamasında Kardeşlik vurgusu da yapan YALÇINKAYA, Çanakkale Zaferi’nden alınması gereken derslerin başında, milletimizin sahip olduğu kardeşlik bağının geldiğini söyledi. Çanakkale Savaşı’nda, Sünnisi ve Alevisi ile, Türküyle, Kürdüyle, Lazıyla, Çerkeziyle yurdun dört bir yanından koşup gelen vatan evlatlarının omuz omuza savaşarak can verdiğini hatırlatan YALÇINKAYA mesajını şu cümlelerle tamamladı:

“Çanakkale destanı birlik ve beraberliğimizin ne kadar güçlü temellere sahip olduğunun en büyük göstergesidir. Milletimizin sahip olduğu bu üstün kardeşlik ve iman gücünü bilen emperyalist güçler, şimdi karanlık emellerini gerçekleştirebilmek için, kardeşliğimizi bozmaya çalışmaktadır. Ancak bir kez daha ifade etmek istiyorum ki; milletimiz sahip olduğu tecrübe, şuurla bundan önce olduğu gibi bundan sonra da bu karanlık oyunlara dur demesini bilecektir. Bu temenni ile, milletimizin Çanakkale Zaferi’ni kutluyor, bu vatanı canları pahasına bizlere emanet eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.”

TUĞRUL YALÇINKAYA  /  SAADET PARTİSİ ESENLER İLÇE BAŞKANI

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2015, 12:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209