TÜP BEBEK EKİP İŞİDİR

"Kısırlık Tedavisi ve Tüp Bebekte Yeni Gelişmeler" konusunda Esenlerli kadınları aydınlatan Doç. Dr. Banu Kumbak Aygün, "Tüp bebek tedavisi ekip işidir. Laboratuvarın donanımından hekimlerin çalışmalarına kadar her şey nitelikli olmalı" dedi.

TÜP BEBEK EKİP İŞİDİR
 Esenler Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü'nün "Sağlık Seminerleri" kapsamında Bağcılar Medipol Hastanesi'nde görevli Doç. Dr. Banu Kumbak Aygün, Esenlerli kadınları "Kısırlık Tedavisi ve Tüp Bebekte Yeni Gelişmeler" konusunda bilgilendirdi. Esenler Belediyesi Konferans Salonu'nda düzenlenen seminerde Aygün, bebek sahibi olmak isteyen kadınlara tüp bebek tedavisindeki son gelişmelerden söz etti.

EKİP İŞİ

"Tüp bebek tedavisi ekip işidir" diyen Aygün, "Laboratuvarın donanımından hekimlerin çalışmalarına kadar her şey nitelikli olmalı. Biraz düşünüp araştırmak lâzım. Komşunuz gitti diye siz de aynı doktorlara gitmek zorunda değilsiniz. Tüp bebek konusunda yardım almak isteyenler için yüz güldüren çeşitli yöntemler gelişti" şeklinde konuştu.

HEMEN PAYLAŞMAYIN

Tüp bebek tedavisi görecek kadınlara tavsiyelerde bulunan Aygün, "Tedaviye başladığınızı çevrenizle hemen paylaşmayın. Sabırlı olun. Etrafınızdaki insanlar size destek olmak isterken köstek olabiliyorlar. Bu durumda çiftler hemen strese giriyorlar" diye konuştu.

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2014, 17:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209