TTNET'de bugün ışıklarını söndürecek

TTNET, iklim değişikliğine ve çevre sorunlarına dikkat çekmek amacıyla Dünya Saati uygulamasına destek verecek.

TTNET'de bugün ışıklarını söndürecek

TTNET açıklamasına göre şirket, 2007 yılında Doğal Hayatı Koruma Vakfı (WWF) Avustralya tarafından iklim değişikliğine dikkat çekmek amacıyla başlatılan Dünya Saati uygulamasına destek vererek, 31 Mart Cumartesi günü 20.30-21.30 saatleri arasında merkez binasının ışıklarını söndürecek.

TTNET Kurumsal İlişkiler Kıdemli Direktörü Feridun Alkan, konuya ilişkin değerlendirmesinde, TTNET'in en fazla önem verdiği konulardan birinin doğanın korunmasına ve çevreye saygıya öncülük etmek olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

''Bu alanda gösterilen çabalara destek olmak amacıyla biz de genel müdürlük binamızın ışıklarını 31 Mart Cumartesi günü 20.30-21.30 saatleri arasında söndüreceğiz. TTNET olarak çevreyi korumanın önemine dikkat çeken etkinliklerde gerek katılımcı gerekse destekçi olarak yer almaya devam edeceğiz.''

2009'da, 88 ülkeden yüz binlerce insan, iklim değişikliğiyle mücadele için dünyanın en büyük küresel hareketi haline gelen Dünya Saati uygulaması kapsamında ışıklarını söndürdü.

Türkiye, uygulamaya 2010 yılında katıldı. 230'un üzerinde kurum ve yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı Dünya Saati'ne Boğaziçi Köprüsü de ışıklarını kapatarak destek verdi. 2011 yılında ise 20 binden fazla kişi ve 250'nin üzerinde kurum dünyanın geleceği için güçlerini birleştirdi. Boğaziçi Köprüsü'nün yanı sıra Ankara Opera Binası ve Kastamonu Kalesi de ışıklarını kapatarak uygulamada yerini aldı.

Haber Kaynağı : Haber7.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209