THY Belgrad seferleri artacak

Türk Hava Yolları, 25 Mart'tan itibaren Sırbistan'ın başkenti Belgrad'dan haftada 10, 28 Mayıs'tan itibaren de 14 uçuş gerçekleştirecek.

THY Belgrad seferleri artacak

THY Belgrad Ofisi Müdürü Özgür Boran, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sırbistan'dan Türkiye'ye yoğun ilgiyi gözönünde bulundurarak, sefer sayılarında artışa gideceklerini bildirdi.

Bu kapsamda 25 Mart'tan itibaren THY'nin haftada yedi olan sefer sayısını 10'a, 28 Mayıs'tan itibaren de 14'e çıkartacağını belirten Boran, THY'nin Türkiye'ye gitmek isteyenlere ve İstanbul üzerinden başka yerlere aktarmalı uçuş yapacak olanlara zamanlarını daha iyi kullanmak amacıyla farklı seçenekler sunduğunu kaydetti.

Boran, THY'nin Belgrad'da başlatacağı ek seferlerle yolcularına Uzak Doğu, Ortadoğu, Orta Asya ve Güney Afrika, ABD ve Kanada gibi pek çok uzak noktaya da daha hızlı bir bağlantı imkanı sağladığını vurguladı.

THY'nin ayrıca 1 Nisan'dan itibaren bölgedeki yolcuları için ucuz bilet imkanları da sunacağını belirten Boran, bu sayede Türkiye'yi görmek isteyenlere kendilerinin de önemli imkan sağlamış olacaklarını dile getirdi.

Türk dizilerinin büyük beğeniyle izlendiği Sırbistan'da Türkiye'ye olan ilgi turizmde de önemli fırsatlar doğurdu. Türkiye'ye geçen yıl 170 bin turistin gittiği Sırbistan'dan, bu yıl turist sayısında önemli artış bekleniyor.

AA

Haber Kaynağı : Haber7.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209