Prontotour karşı kıyıya turizm elini uzattı

Her yıl geliştirdiği destinasyonlarla tatilde moda kavramını yaratan Prontotour, Yunanistan turları ile 2012 yılında da iddiasını sürdürecek.

Prontotour karşı kıyıya turizm elini uzattı

Prontotour'un 2012 yılında yapacağı Yunanistan operasyonlarının anlatıldığı geceye, Selanik Belediye Başkanı Boutarıs Ionnıs, Selanik Turizm Organizasyonu Başkanı Tasısos Grıgorıs ve Halkidiki Vali Yardımcısı'da katıldı. Gecede karşılıklı turimin geliştirilmesine yönelik yapılması gerekn çalışmalar anlatıldı.

Türk- Yunan turizmine katkılarından dolayı Prontotour Yönetim Kurulu Başkanı Ali Onaran'a Selanik Belediye Başkanı tarafından ödül verildi.

Prontotour Yönetim Kurulu Başkanı Ali Onaran yaptığı konuşmasında; ''Turizm ülkeler arasında bir görevi görüyor ve bu köprü ne kadar sağlam olursa dünya barışı da o denli sağlam olacaktır. Bu nedenle biz de iki kardeş halkı bu köprüyle birbirlerine bağlamanın mutluluğunu yaşıyoruz''' dedi.

Dünyanın 65'den fazla ülkesine tur düzenleyen lider tur operatörü Prontotour, her yıl geliştirdiği farklı destinasyonlarla turizme olan katkısını arttırmaya devam ediyor.

Haber7

Haber Kaynağı : Haber7.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209