Hotpoint-ERPA konsepti mağazada

Dünyanın beyaz eşya devi Hotpoint ve perakende sektörünün güven markası ismi ERPA, aynı projede buluştu ve ortaya müthiş bir sinerji çıktı.

Hotpoint-ERPA konsepti mağazada

Nedim Odabaş'ın haberi

Hotpoint ile ERPA’nın birlikte tasarladıkları ilk konsept mağazanın halka özel açılışı yarın gerçekleştiriliyor. ERPA Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Ede, açılışa özel muhteşem kampanyalar gerçekleştirdiklerini belirterek, “Kalite ve güvenin sembolü Hotpoint’in mükemmel beyaz eşyaları yüzde 50’ye varan indirimlerle halkımızla buluşacak” dedi.

Dünyanın beyaz eşya devi Hotpoint ve perakende sektörünün güven markası ismi ERPA, aynı projede buluştu ve ortaya müthiş bir sinerji çıktı. Hotpoint, Türkiye’deki ilk konsept mağazasını ERPA’yla birlikte açıyor. İngiltere’de 11 yıldır en güvenilir beyaz eşya markası ödülünün sahibi Hotpoint’le bu işbirliği projesinde bulunmanın kendileri için gurur verici bir durum olduğunu belirten ERPA Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Ede, “Kalitemizle ve güven nosyonumuzla bir dünya devi ile işbirliği yapmayı başardık. Umarım, bu işbirliği halkımız için ve vazgeçilmez beyaz eşya ürünleri bağlamında ev hanelerimizin zenginliği için hayırlara vesile olacaktır” dedi.

Türkiye’nin sayılı markalarından Serhat Mobilya, Konfor Mobilya ve Sunny Elektronik Eşya firmalarıyla kurdukları işbirliği ve güçbirliğinin müşteri nezdinde güven ve memnuniyete dönüştüğünü belirten Ede, “Dünyanın beyaz eşya devi İndesit Company ile farklı bir çalışma ortamı oluşturabilmenin haklı gururunu yaşamaktayız. 15 yıldır ürettiği ürünleri Türkiye piyasalarında satışa sunan, beyaz eşya sektöründe en fazla yatırım yapan firmalardan olan İndesit Company’nin ürünlerinin pazarlamasını gerçekleştiren ERPA; sorumluluklarının tamamını yerine getirerek, ülkemiz piyasasında marka güveninin yerleşmesine katkıda bulunmuş, bu markaya önemli açılımlar sağlamıştır” dedi.

Bu işbirliği ve güçbirliğinin ERPA’nın beyaz eşya sektöründe oluşturduğu güven unsuruyla çok yakından ilgili olduğunu belirten Ede, “İndesit Company’nin Ariston ve Hotpoint markalarıyla beyaz eşya sektöründe oluşturduğu yenilikler, insanlarımızın beğenisine mazhar olan ürünler ve sektöre getirdiği ivmeyi herkes biliyor. Hotpoint, beyaz eşya sektöründeki modern ve teknolojik donanımları insanların faydasına sunacak nitelikteki çalışmalarıyla dikkat çeken, bu donanımları uygulayarak sektörde farklı bir rekabet unsurunu sağlayan bir markadır. Örneğin, Türkiye’nin antiallerji programlı ilk ve tek çamaşır makinesi Hotpoint tarafından üretilmiştir ve satışa sunulmuştur. Bu tür yenilikler, modernizm çalışmaları, teknolojik gelişimler Hotpoint tarafından tüm dünya insanlığına hediye edilmiş, insanlarımız bu teknolojik gelişmelerden faydalanarak çok önemli kazanımlar elde etmişlerdir. Tüm bu sorumlulukları ve sorumlulukların getirdiği misyon ve vizyonu ülkemiz piyasasında çok yakından takip eden, müşterisinin temel esaslarda bilinçlenmesini kendisine görev sayan ERPA; kaliteyi, modern donanımları ve teknolojik noktaları müşterisine sunmayı da bir misyon edinmiştir” diye konuştu.

Kadıköy’de açacakları konsept mağazanın halk açılışında Cumartesi (yarın) muhteşem kampanyalar organize ettiklerini, halkımızın Hotpoint’in birbirinden konsept beyaz eşya ürünlerine ulaşabilmeleri için yüzde 50’ye varan indirimler yaptıklarını kaydeden Ede, “Tüm halkımızı açılışımıza ve açılışımıza özel indirimlerle Hotpoint teknolojileriyle tanışmaya davet ediyorum. Bu fırsatı hiç kimsenin kaçırmamasını diliyorum. Mağazamız, sektörde yenilikleriyle, modern ve teknoloji standartlarındaki ürünleriyle, hepsinden önemlisi bu standartları ucuz şekilde sunmasıyla farklı bir devrimin öncüsü olacaktır” açıklamasını yaptı.

Haber Kaynağı : Haber7.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209