Cardin Concept, tanıtıma hız verdi

Azerbaycan’ın başkenti Bakü ve Bosna Hersek’in başkenti Saraybosna’daki mağazalarının alanlarını büyüten Cardin Concept Mobilya, bu ülkelerdeki tanıtım faaliyetlerini de değişik bir boyuta taşıdı.

Cardin Concept, tanıtıma hız verdi

Nedim Odabaş'ın haberi

Cardin Concept Mobilya, yurtdışı tanıtım faaliyetlerine hız verdi. Azerbaycan’ın başkenti Bakü ve Bosna Hersek’in başkenti Saraybosna’daki mağazalarının alanlarını büyüten Cardin Concept Mobilya, bu ülkelerdeki tanıtım faaliyetlerini de değişik bir boyuta taşıdı.

İlki, 2011 yılının Mayıs ayında faaliyete geçen Saraybosna Stadion Grbavica bölgesindeki mağazanın alanını bin 600 metrekareye, Dobrinya bölgesindeki mağazanın alanını ise bin 400 metrekareye çıkardıklarını belirten Cardin Concept Mobilya A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Murat Teker, Saraybosna tramvay giydirmelerinde kendilerine geniş bir yer edindiklerinin altını çizdi. Bu yolla Saraybosnalıların ilgisini çekmeye devam ettiklerini açıklayan Teker, şöyle konuştu:

“Şehrin her yerini dolaşan tek tramvay hattında markamızın ve ürün görsellerimizin bulunmasından dolayı çok memnunuz. Sıkça kullanılan toplu taşıma araçlarından bu şekilde faydalanıyor olmamız Saraybosna mağazalarımızdaki satışları katlayacaktır. Markamıza ve ürünlerimize gösterilen ilgi, bizi bunu yapmaya itti. İki ülke arasındaki tarihi bağların yanı sıra vizesiz seyahat imkanları, Bosna’da mağaza açma konusunda bizi cesaretlendirmişti. İlk günden bu yana çok umutlu olduğumuz Saraybosna halkı bizi yanıltmadı.”

Azerbaycan’ın başkenti Bakü’deki mağaza sayılarını ikiye çıkardıklarını, ilk mağazalarını da büyüttüklerini ifade eden Murat Teker, “Bakü’de 2’şer bin metrekarelik iki mağazamız oldu. İşler bu hızla giderse Bakü’nün değişik bölgelerine mağazalar açmayı sürdüreceğiz. Bu vesileyle Bakülülere billboardlardan seslenmeye başladık ve Kasım ayından bu yana kentin en önemli noktalarında konuşlanan billboardlardaki Cardin Concept markası ve ürünleri Bakülülerin ilgisini çekmeyi başardı. Amacımız, kendimizi Azeri dostlarımıza daha iyi ifade etmek, henüz mağazalarımıza gelememiş olanları ürünlerimizle tanıştırmak ve kampanyalardan haberdar etmek. 2011 yılını Avrupa, Asya ve Afrika kıtalarında bulunan toplam 20 yurtdışı mağazasıyla kapattık ve 2012 yılı sonunda yurtdışında 50 mağazaya ulaşmayı hedefliyoruz. Libya’da iç savaşta hasar gören mağazalarımız yeniden hizmete girdi. Afrika pazarı bizim için önemli, Nijerya’da da mağaza açmayı planlıyoruz. 2012 başında Hollanda Rotterdam’da da bir mağaza açacağız” diye konuştu.

Yurtiçi yatırımlar da hız kesmiyor

Bursa’nın ardından Antalya’da hizmete giren mağazaları ile yurtiçindeki showroom sayısını da 32 ilde 66’ya çıkarttıklarını aktaran Teker, Kasım ayı sonunda açılan showroom ve 2012 yatırım planlarıyla ilgili şunları söyledi:

“Cardin Concept Antalya, ürünlerimizi bin 700 metrekare kapalı alanda müşterilerimizle buluşturuyor. Showroomda; yatak odası, yemek odası, koltuk takımı, duvar ünitesi, genç odası, yatak ve baza grupları ile halılardan oluşan tüm ürün çeşitleriyle sadece Cardin Concept ürünleri satılıyor. 2012’nin ilk aylarında sırasıyla Diyarbakır, Şanlıurfa ve İzmir showroomlarının açılışlarını gerçekleştireceğiz. İçeride ve dışarıda agresif büyüme hedeflerimizden sapmadan, 2 yıl içinde yurtiçinde toplam 100 showrooma ulaşmayı planlıyoruz. Ayrıca Eskişehir OSB’deki üretim tesislerimizde 7 milyon dolarlık bir ek yatırımla 12 bin metrekarelik alanı daha kapatıyoruz. Böylelikle toplam kapalı alanımızı 55 bin metrekareye ulaştırmış olacağız.”

Haber Kaynağı : Haber7.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209