Başakşehirli Saadetliler Piknikte Buluştu

Saadet Partisi Başakşehir İlçe Başkanlığının 15 Temmuz Pazar günü Şamlar Mesire Alanı 5.Bölge Serintepe' de düzenlediği ilçe pikniğine yüzlerce teşkilat mensubu ve gönüldaş katıldı.

Başakşehirli Saadetliler Piknikte Buluştu
 Çuval yarışması, Halat Çekme, Voleybol turnuvası, Kaşıkla Yumurta Taşıma, Bayrak Yarışı, İp atlama, Kovada Elma Yeme gibi yarışmalarda İlçe Başkan Yardımcısı Orhan BABACAN'ın yönetiminde gruplar halinde ebeveynler ve çocuklar yarıştılar.

Büyükler yarışırken çocukların, çocuklar yarışırken de büyüklerin heyecanlandığı yarışmalarda tüm çocuklara top ve su tabancası, dereceye giren büyüklere ise kitap hediye edildi.

Ardından, Öğlen namazı toplu halde kılındıktan sonra Teşkilatlanma Başkanı Ali ÖZDEMİR'in divan başkanlığı yaptığı ilçe divanda, İlçe Başkanı Yusuf GÜŞEN kısa bir konuşma yaptı.

GÜŞEN konuşmasında,
"Şimdi birlik olma zamanıdır, Şimdi artık yeniden Bismillah deme zamanıdır.Bu çatı bütün kardeşlerimizi alır. Sizleri tekrar yuvanıza, baba ocağına davet ediyoruz.Biz buradayız, Çünkü Türkiye Milli Görüş iktidarındaki hizmetleri bekliyor, Başakşehir Milli Görüş Belediyeciliğindeki hizmetleri bekliyor. İşte bu azimle bu inançla Allah'ın izniyle önümüzdeki yerel seçimlerde Başakşehir'de Saadet Partisi olarak 1.parti olacağız", dedi.

İl Başkan Yardımcısı Neşet ÇEVİK' in teşkilat mensublarına yaptığı moral ve motivasyon konuşması sonrasında yarışmalar devam edildi.

Piknik alanına gelen tüm vatandaşlara Etli Pilav, Ayran ve Karpuz ikram edildi.

Aynı zamanda piknik alanındaki her bir aileye üzerinde rakam yazılı kupon verildi.

Program sonunda 3 adet Sebze Kurutma Cihazı, 5 adet Tepsi, 5 adet Bardaklı sürahi takımı ve 3 kişiye Pizza hediyesi çekilişi için aileler kuponlarıyla birlikte platforma geldiler. Heyecanlı çekilişin sonunda İlçe Başkanı Yusuf GÜŞEN kazananlara hediiyelerini takdim etti.

Programa İl Başkan Yardımcıları, birçok il yönetim kurulu üyesi, Küçükçekmece ilçe Başkanı ve civardan gelen çok sayıda misafir katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209