Bitkisel, Doğal ve Sağlıklı Yaşam Fuarı ilgi Büyüktü (video)

Doğal ve Organik, Yöresel Ürünler & Bitkisel, Doğal ve Sağlıklı Yaşam Fuarı, Bitkisel, Doğal... Termal Turizm Fuarı ilgi çok büyüktü.

Bitkisel, Doğal ve Sağlıklı Yaşam Fuarı ilgi Büyüktü (video)

Sağlıklı Ürünler ve Termal Turizm Fuarı ilgi çok büyüktü. Sağlıklı beslenmek herkesin hakkı4. Doğal, Organik&Sağlıklı Ürünler ve 4. Spa, Wellness Termal Turizm Fuarı, CNR Fuar merkezinde başlayan Onlarca firmanın iştirak ettiği fuar ilgi büyüktü.

Organik ve Sağlıklı Ürünler konsepti özellikle hormonlu yiyeceklerin sağlığımızı uzun vadeli tehdit etmesiyle daha çok değer kazandı. Bu segmentte üretim yapan firmalar, CNR Fuar merkezinde üç gün görücüye çıkıyor. Organik&Sağlıklı Ürünler ve 4. SPA, Wellness Termal Turizm Fuarı, doğal ve sağlıklı beslenmenin, alternatif olarak tedavi olmanın kapılarını aralayacak.

Kara kışın hüküm sürdüğü birkaç gündür sokaklara çıkmak ve yeni bir etkinlik takvimi oluşturmak isteyenler için ideal bir gezi olacak fuarın katılımcılarıyla da görüştük.

Kuran Grup Fatih Kuran

Kuran Grup Genel Müdürü Fatih Kuran, termal sektöründe yaklaşık 15 senedir faaliyette olduklarını, en son ustalık ve gurur eserleri olan Armodies Termal Park’la bu fuara katıldıklarını belirterek, “Armodies Termal Park, Yalova Armutlui’da sağlık ve doğa turizminin birlikte yaşanabileceği mükemmel lokasyonlarda bir proje. Bu proje mükemmel donanımlarıyla, doğal ve termal zenginliğiyle alternatif turizmin adresi olacak” dedi.

 

 

 

 İBRAHİM GÖKÇEK

 

 

 

 

 

 

MUSTAFA EMRE GÜGEN: MEG NATURAL SOAP

  

 

DEMİRHİNDİ HEKİMZEDE RAMAZAN BİNGÖL

 

 

 

  ZEYT OLİVE  =YUSUF HOŞ 

  

 

 

 

  OZZONE SAĞLIK MARKET=REŞAT YASAN 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

  VİTAMN3= BİYOLOG ELİF BURKAN

 

  daha bilgi için    // www.aktarburkan.com

 

 

 

 

 

  

ZİGAVUS =MEHMET SAİT EKİLSEN 

WWW.ZİGAVUS.COM 

 

 

MEHMET GÖKMEN=YILDIZ TARIM ÜRÜNLERİ= BOZYAZI MERSİN

 

  HATAY ÜDOĞAL ÜRÜNLERİ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 






KAYNAK: HİCRETHABER

ÇEKİMLER :ÇELİK AJANS 

//www.hicrethaber.com/haber.php?haber_id=39377


SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209