Milli Taekwondocu Battal Gazi Özçınar; ''bu yeni dünya rekoru''

Milli Taekwondocu Battal Gazi Özçınar kırdığı rekorlarla rakiplerini korkutuyor ünlü Taekwondocu rekorlara doymuyor

Milli Taekwondocu Battal Gazi Özçınar; ''bu yeni dünya rekoru''
 12 Ocak 2015 tarihinde Polatlı da yapılan mermer kırma rekorunda Avrupa şampiyonu ve dünya mermer kırışış rekortmeni Milli Taekwondocu Battal Gazi Özçınar Ankara Polatlı belediyesince düzenlenen dünya rekor denemesinde 300 adet mermeri kırarak rekorlarını yükseltmeye devam etti. 


Özçinar;  Geçtiğimiz günlerde Ankara Hacettepe üniversitesi Beytepe kongre salonunda yetenek sizsiniz Türkiye yarışması birinci turda 250 adet mermeri kırarak 4 evet ile 2. tura çıkmayı başarmıştı.

TRT spor takip tarafından Ankara’ya davet edilen Milli Taekwondocu Battal Gazi Özçınar, Polatlı belediyesi tarafından organize edilen TRT spor takip çekimleri Polatlı belediye tesislerinde gerçekleştirildi. Battal Gazi Özçınar rekor öncesi TRT spor takipe Bursa Osmangazi spor kulübü, Ankara Koryospor kulübü, Polatlı belediye spor kulübü Taekwondocuları özel gösteriler sunarak büyük alkışlar aldılar.

Polatlı belediye başkanı Mürsel Yıldızkaya, Polatlı Esnaf Kefalet Odası başkanı Ertuğrul Kıymaz ve Polatlı halkının büyük ilgi gösterdiği TRT spor takip programı sunucusu Olcay Akbaba sunumu ile rekortmen Taekowndocuyu adeta coştu.
Rekor denemsinde 300 adet mermeri kırarak finalinde Ay yıldızlı Türk Bayrağını açan Battal Gazi Özçınar; Ay yıldızlı Türk bayraklarını öperek Polatlı belediye başkanı Mürsel Yıldızkaya’ya,  Polatlı esnaf kefalet oda başkanı Ertuğrul Kıymaz’a,  Koryospor kulüp başkanı ve teknik direktörü Ahmet Ercan’a,  Bursa Osmangazi kulüp antrenörü Ekrem Kesgin’e, Polatlı belediyesi Taekwondo antrenörü İsmail Demircan’a ve TRT spor takip programın sunucu Olcay Akbabaya teker teker Türk Bayrağını öperek takdim etti.

Rekor denemsi çekimleri 3 saat sürdü.
Program sonunda  açıklama yapana Polatlı belediye başkanı Mürsel Yıldızkaya;  Türkiye’nin yüz akı olan Taekwondocun bu başarısı Polatlı’da yapılması bizleri memnun etti. Bu vesile ile Polatlı’da yapılmasını sağlayan Sincan belediye zabıta amiri Yüksel Toklucu’ya TRT spor takip program yapımcılarına ve Battal Gazi Özçınar teşekkür ediyorum’’ dedi. 

 Battal Gazi Özçınar ise rekorlarım devam edecek diyerek; rekorun sonunda sporculara teşekkür belgesi ve çeşitli hediyeler sunuldu. Antrenörlere ise plaketler takdim edildi.  

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2015, 03:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209