YENİ KAYMAKAM ÜNAL GÖREVE BAŞLADI

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler Kaymakamlığı’na yeni atanan Yüksel Ünal'a makamında ziyaret ederek “Hayırlı olsun” temennisinde bulundu.

YENİ KAYMAKAM ÜNAL GÖREVE BAŞLADI
 Esenler Kaymakamlığı’na atanan Yüksel Ünal dün resmen görevine başladı. İçişleri Bakanlığı'nca hazırlanan ve geçtiğimiz günlerde Resmi Gazete'de yayınlanan kararnameyle Esenler Kaymakamı Nazım Madenoğlu Mersin'in Mezitli ilçesine atanırken, Kütahya - Simav Kaymakamı Yüksel Ünal da Esenler'e atanmıştı. Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Kaymakam Yüksel Ünal’ı göreve başlar başlamaz makamında ziyaret ederek, “Hayırlı olsun” temennisinde bulundu.  Ziyarette Başkan Göksu'ya, AK Parti Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan ile Belediye Başkan Yardımcıları da hazır bulundu.

HÜKÜMET KONAĞINDA SONA GELİNDİ

Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette, Başkan Göksu  Kaymakam Ünal'a Esenler hakkında özet bilgi verdi ve, "500 bin nüfuslu Esenler'de öyle bir insan kitlesi var ki, pırıl pırıl. İnsan hizmet ettiği zaman mutlu oluyor, zevk alıyor, aşka geliyor, heyecan duyuyor" dedi. Hükümet Konağı inşaatının da son aşamaya geldiğini aktaran Göksu, kısa zaman içerisinde Kaymakamlığın yeni yerine taşınabileceğini belirtti.

ESENLER BİRÇOK İLİ GERİDE BIRAKTI

Başkan Göksu ve beraberindekilere ziyaretleri için teşekkür eden Kaymakam Yüksel Ünal, 25 bin nüfuslu Simav'dan 500 bin nüfuslu Esenler'e  gelmenin güzel olduğunu vurgulayarak, “Esenler bu nüfusu ile bir çok ili geride bırakıyor. Esenler'e hizmet etmek benim için de çok güzel bir tecrübe olacak. Hep birlikte Esenler halkına en güzel hizmeti sunmaya çalışacağız" dedi.

MÜFTÜ DE GÖREVE BAŞLADI

Esenler eski Müftüsü Ali Kara’nın emekliye ayrılmasıyla boşalan Esenler Müftülüğü’ne atanan Halil Şekerci de görevine başladı. 1987 yılında Ağrı  Diyadin Müftüsü olarak göreve başlayan Halil Şekerci, son olarak Ceyhan Müftülüğü görevinde bulunuyordu. 

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209