Sultangazililer Değişime Tanık Oluyor

Sultangazililer Değişime Tanık Oluyor

Sultangazililer Değişime Tanık Oluyor
 Sultangazi Belediyesi; ilçeye kazandırdığı projeleri tanıtmak ve ilçe halkının görüşlerini almak amacıyla başlattığı “İlçemi Geziyorum, Hizmeti Görüyorum” projesiyle binlerce kişiye ulaştı. Proje kapsamında ilçe sakinleri yapımı devam eden hizmet kompleksleri, altyapı, çevre düzenlemeleri ve tematik parkları yakından inceleme imkanı buluyor. Gezi sonrasında Mimar Sinan Kent Ormanı’nda ağırlanan Sultangazililer, ilçenin değişen çehresine tanıklık ediyor. Yıl sonuna kadar devam edecek olan proje ile 10 bin Sultangaziliye ulaşılması hedefleniyor.

Sultangazi Belediyesi’nin ilçeye kazandırılan projeleri ve hizmetleri ilçe halkının bilgisine sunmak amacıyla başlattığı “İlçemi Geziyorum, Hizmeti Görüyorum” gezi turları ile binlerce kişiye ulaştı.  

Proje kapsamında mahalle muhtarlıkları önünden otobüslerle alınan ilçe sakinlerine, Sultangazi’ye kazandırılan ve yapımı devam eden projeler gezdiriliyor.

Tematik parklar, kamu hizmet binaları, Sultangazi Kent Ormanları, mahalle hizmet tesisleri, okul binaları, kültür merkezleri ve bilgi evlerinin yer aldığı gezi programında projeler hakkında bilgiler veriliyor.

Gezi sonrasında Mimar Sinan Kent Ormanı’nda ağırlanan Sultangazililer, ilçenin değişen çehresini yakından görme imkanı buluyor.  Şimdiye kadar 8 bin kişinin katıldığı gezi programı 2 Eylül Pazar gününden itibaren sürdürülecek.

Gezi turlarına katılmak isteyen Sultangazililer, (0212) 459 37 99 numaralı telefonlardan ve belediyenin web sitesinden online olarak müracaatlarını yapabiliyor.  

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209