Sarıgül, “Kavgalı Değil, Kahveli Siyaset” dedi

Kadının siyasetteki yerine ve önemine değinen, “kavgalı değil, kahveli siyasete buyurun” sloganı ile devam eden “Kahve Bahane, Siyasi Sohbetler Şahane” buluşmalarının bu ayki konuğu, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül idi.

Sarıgül, “Kavgalı Değil, Kahveli Siyaset” dedi

 “Yerel Yönetimlerde Şişli Modeli” ile öne çıkan, “sıkmadığımız el, çalmadığımız kapı bizim değildir”, “sevgi kazanacak  diyerek Şişli’ye 3 dönemdir hizmet veren Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, www.kadinelisiyaset.com tarafından her ay düzenlenen “Kahve Bahane, Siyasi Sohbetler Şahane” buluşmalarının bu ayki konuğuydu. Mustafa Sarıgül,  “kavgalı değil, kahveli siyaset” sloganı ile hayata geçirilen projenin Şubat ayı toplantısında İstanbul’un önde gelen sivil toplum kuruluşlarında görev alan kadınlarla bir araya geldi.

Yerel yönetimlerde bir başarı hikayesi olan Şişli modelini katılımcılarla paylaşan Sarıgül, siyasetçinin kalbe dokunması gerektiğini vurgulayarak, samimi ve halktan olmayan bir siyasetçinin başarılı olamayacağını dile getirdi. Siyasette nezaketin çok önemli olduğuna vurgu yapan Mustafa Sarıgül, bu konuda Sosyal Demokrat Halkçı Parti(SHP) eski Genel Başkanı ve Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Erdal İnönü’nün örnek bir isim olduğunu belirtti ve Erdal İnönü’den zarafet ve demokrasi konusunda çok şey öğrendiğini söyledi.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209