Sarıgül, Kastamonu'da Coşkuyla Karşılandı

“Yüzümüzün gülmesi için, yüzde yüzümüzü kucaklayacak bir anlayışa ihtiyaç var”

Sarıgül, Kastamonu'da Coşkuyla Karşılandı

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül,  sivil toplum kuruluşlarının davetlisi olarak Kastamonu’ya giderek, yayla şenlikleri ve festivallere katıldı.

Yurttaşlar tarafından coşkuyla karşılanan Mustafa Sarıgül, “Yüzümüzün gülmesi için, yüzde yüzümüzü kucaklayacak bir anlayışa ihtiyaç var” dedi.

Mustafa Sarıgül, Kastamonu ve ilçelerinde düzenlenen festivallerde yurttaşlarla buluştu. İlk olarak Cide ilçesinde düzenlenen geleneksel “Rıfat Ilgaz Sarıyazma Festivali” ne katılan Sarıgül, daha sonra Şenpazar, Azdavay, Pınarbaşı ve Daday ilçelerine geçerek yurttaşlarla bir araya geldi. Kastamonu Ticaret Odasını da ziyaret eden Sarıgül burada yaptığı açıklamada, ülkemiz insanının mutsuz olduğunu ve sorunların giderek arttığını belirterek, “Bunun için yollardayız, dertlere çare bulmak için yollardayız” dedi.

Sarıgül şunları söyledi:

“Uzun zamandır ülkemizin her tarafını dolaşıyorum. İnsanlarımızın işsiz ve mutsuz olduğunu görüyorum. Türkiye’nin en cennet köşelerinde nüfusun yarısı batıya göç etmiş. Oysa göç çözüm değil; sorun doğuruyor. Anadolu insanının karnını kendi bölgesinde doyurmamız lazım. Kastamonu’yu gezdim. Bu eşsiz doğa parçasını maalesef değerlendiremiyoruz. İnsanımızın yüzü gülmüyor. Yüzümüzün gülmesi için, yüzde yüzümüzü kucaklayacak bir anlayışa, büyük bir sosyal demokrat buluşmaya ihtiyaç var. Bunun için yollardayız”.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209