Raketlerini konuşturdular

Esenler Belediyesi'nce, Esenler Kemer Spor Kompleksi'nde düzenlenen Yarı Yıl Tatil Oyunları kapsamında gerçekleşen Masa Tenisi turnuvası renkli görüntülere sahne oldu. 

Raketlerini konuşturdular

 Okulların kapanmasıyla 15 günlük yarıyıl tatiline çıkan öğrencilere, en güzel karne hediyesi Esenler Belediyesi'nden geldi. Bilek güreşinden yüzmeye, tekvandodan güreşe kadar, yaklaşık 2 bin öğrenci, Esenler Belediyesi'nin Esenler Kemer Spor Kompleksi’nde gerçekleşen "Yarıl Yıl Tatil Oyunları" kapsamında bu kez masa tenisi turnuvası düzenlendi. Öğrencilerin boş vakitlerini en iyi şekilde değerlendirmeleri ve sporu sevdirmek amacıyla düzenlenen masa tenisi turnuvası sonucunda, dereceye giren öğrenciler,  kaykay, paten gibi çeşitli hediye, kupa ve madalyalar ile ödüllendirildi. 

Esenler Belediyesi Spor Kompleksi Sorumlusu Ömer Keser, okullar açılana kadar Esenler'deki öğrencilerin boş vakitlerini sporla değerlendirmeyi amaçladıklarını belirterek,  "Burada öğrencileri yarıştırmaktan çok, onlara spor sevgisini aşılamak istiyoruz. Velilerimiz de burada çocuklarını seyretme imkânı buldular. Kendilerine iyi bir karne hediyesi oldu" şeklinde konuştu. 

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209