POTADA ‘ENGEL’ TANIMADILAR

ENGELLİ SPORCULAR POTADA ENGEL TANIMADI Bayrampaşa Belediyesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ile Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından organize edilen ve bu yıl üçüncüsü düzenlenen 'Tekerlekli Sandalye Sokak Basketbol Turnuvası' nefesleri kesti.

POTADA ‘ENGEL’ TANIMADILAR
ENGELLİ SPORCULAR POTADA ENGEL TANIMADI

Bayrampaşa Belediyesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ile Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından organize edilen ve bu yıl üçüncüsü düzenlenen 'Tekerlekli Sandalye Sokak Basketbol Turnuvası' nefesleri kesti.

Bayrampaşa Belediyesi’nin ev sahipliğinde 2011 yılında ilki gerçekleşen ve büyük ilgi gören ‘Tekerlekli Sandalye Sokak Basketbolu’  bu yıl da Türkiye’nin dört bir yanından gelen ve engel tanımayan sporcularla renkli görüntülere sahne oldu.

İsmetpaşa Mahallesi Sabri Akpınar Parkın’da iki gün süren turnuvada 36 engelli sporcudan oluşan toplam 12 takım kıyasıya mücadele etti.

Turnuvaya katılan Bjk Team, İstmir, Dostluk, Kocaeli Yıldız, Akrepler, Semerkand, Genç Yıldızlar, 3 A, Harlem, Körfez Gücü, Sultangazi ve Pitbull takımı bedensel engelin spor yapmaya engel olmayacağını bir kez daha göstermiş oldu.

Turnuvanın Şampiyonu “Pitbull”

Toplam 38 maçın oynandığı turnuvada, final maçında karşı karşıya gelen Pitbull,  Harlem takımını 14 – 9 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu.

Şampiyon olan Pitbull takımı 1.500, ikinci olan Harlem takımı 1.200, üçüncü olan 3 A takımı da 900 TL para ödülünün sahibi oldu. Ayrıca turnuvaya katılan tüm takımlara madalyanın yanı sıra çeşitli hediyeler verildi.

Başkan Aydıner’den Telgraf

Önceden planlanan programı nedeniyle Rize’de bulunan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner bir telgraf göndererek turnuvaya katılan tüm takımları tebrik etti.

Başkan Aydıner telgrafında şöyle dedi: “Kıymetli misafirler ve basketbola gönül vermiş değerli sporsever kardeşlerim, belediyemizin düzenlemiş olduğu geleneksel Tekerlekli Sandalye Sokak Basketbol Turnuvamızda aranızda yer alarak sizlerin mutluluğuna ve heyecanına ortak olmayı çok isterdim. Ancak Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Rize’de bulunduğumdan dolayı bu heyecanınıza ortak olamamanın derin üzüntüsü içinde olduğumu belirtir, tüm takımları yürekten tebrik ederim. Turnuvamıza destek veren herkese en kalbi duygularımı saygılarımı sunarım.”

İki gün süren turnuva boyunca AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Cemil Yıldız ve Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Demirkan sporcuları yalnız bırakmadı. Düzenlenen ödül töreninin ardından turnuva toplu hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile son buldu.



Haber: //www.bayrampasa.bel.tr/ 

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209