MALEZYADAN BAYRAMPAŞA’YA ZİYARET

MALEZYA EYALET BAŞBAKANI BAŞKAN AYDINER’İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.

MALEZYADAN BAYRAMPAŞA’YA ZİYARET

 Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Malezya Kedah Eyalet Başbakanı Azizan Abdul Razak ile bir araya geldi. Bayrampaşa Belediyesi’nde bir araya gelen ikili basına açık bir görüşme yaptı.

Çeşitli temaslarda bulunmak için İstanbul’da bulunan Malezya Kedah Eyalet Başbakanı Abdul Razak, Belediye Başkanı Atila Aydıner’i makamında ziyaret etti. Başkan Aydıner, yürümekte zorluk çeken konuk Başbakanı kapıda karşılayarak yukarı çıkmasına yardım etti.

Malezya Kedah Eyalet Başbakanı’nın ziyaretiyle kendilerine şeref verdiğini kaydeden Başkan Atila Aydıner, kardeş ülke Malezya’nın bir eyaletinin başbakanını misafir etmekten gurur duyduğunu ifade etti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ülkelerle kurduğu sıcak dostluğun, Malezya-Türkiye arasındaki ilişkileri daha da geliştirdiğini belirten Aydıner, Azizan Abdul Razak’a nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Malezya nüfusunun yüzde 60’ının Müslüman olduğunu vurgulayan Başbakan Razak, “Bu durum, yüzde 99 oranında Müslüman nüfusa sahip Türkiye ile daha sıcak, daha dostane ilişkiler kurmamızı kolaylaştırıyor. Şahsımı ve ekibimi büyük bir nezaketle karşılayan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’e ve ekibine teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Razak, Bayrampaşa şeref defterini  imzaladı.

Ziyaret, karşılıklı hediyeler takdim edilmesi ve hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle sona erdi.









 

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209